Germicídna lampa – Účinná dezinfekcia celých miestností, ale i vhodný dizajnový doplnok!

26. júna 2020, hudak, Nezaradené

 

Lampa, s ktorou nenecháte nič na náhodu .

Vhodné, ako do bytu, tak i prevádzok, či zdravotníctva!

 

Opatrenia namierené proti koronavírusu sa pomaly uvoľňujú a v vo všetkých oblastiach spoločenského života nastáva čulejší ruch.

Prispela k tomu hlavne skutočnosť, že sa nám na základe našej disciplíny podarilo pomerne dobre zvládnuť danú pandémiu a tak ochrániť množstvo ľudských životov.

Musíme byť však stále ostražitý a snažiť sa čo najviac dbať nielen o svoju bezpečnosť, ale i bezpečnosť svojich blízkych a to ako rodičov, tak i detí.

Výdatným spôsobom k tomu prispejeme aj tak, že sa budeme snažiť čo najdôslednejšie sterilizovať a dezinfikovať prostredie v ktorom žijeme a zdržiavame sa.

K tomuto účelu môžeme s výbornými výsledkami využiť práve „Veľkú sterilizačnú germicídnu lampu COD4“, ktorú môžeme smelo pomenovať „Zabaják vírusov a baktérií“.

Predmetná sterilizačná germicídna lampa COD4 má oproti iným predávaným lampám množstvo výhod. Jednou z jej hladných  výhod je skutočnosť, že pôsobí v rozsahu celých 380o , takže pri jej použití nám vysterilizuje a vydezinfikuje kompletne celú miestnosť. Jej nezanedbateľnou prednosťou je aj 38 W výkon tejto lampy, takže jej žiarenie je skutočne intenzívne a mimoriadne účinné.  U danej sterilizačnej germicídnej lampy COD4, je mimoriadne je výhodný aj pomer cena/výkon. Okrem toho lampu nemusíte schovávať, nakoľko má jeden z najzdarilejších moderných dizajnov, ktoré vzhľad miestnosti nepoškodia, ale naopak prispejú k jeho výnimočnosti.

Lampa predávaná našou spoločnosťou Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom našich e-shopov „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“ má medzinárodný certifikát CE. Prácu s ňou uľahčuje diaľkové ovládanie, prostredníctvom ktorého je možné nastaviť 3 stupne sterilizácie a to 15, 30 a 60 minút.

K sterilizačnej germicídnej lampe COD4, by som ešte rád uviedol, že jej svetlo sterilizuje a zabíja až 99% baktérií, ničí mikroorganizmi, či pliesne. Sterilizácia je vykonávaná jej ultrafialovým žiarením, pričom ide o fyzikálny proces, takže do vzduchu sa nedostávajú žiadne škodlivé chemikálie a nevznikajú ani žiadne vedľajšie toxické produkty, ktoré by mohli vznikať pri iných spôsoboch dezinfekcie. Použitie sterilizačnej germicídnej lampy COD4 je skutočne jedným z najlepších riešení.

Aj keď to už asi každý vie, pripomeniem, kde môžete takúto lampu použiť. Samozrejme, že v prvom rade sú to miestnosti vo vašom dome (spálňa, obývačka, kuchyňa, ….). To však nie je všetko, využitie germicídnej lampy je predsa len najčastejšie v zdravotníctve, ambulanciách, operačných sáloch, čakárňach pre pacientov, farmácii, kozmetike, v potravinárstve, gastronómii, skladových priestoroch, hoteloch, reštauráciách, toaletách, úradoch, skladoch, gastronómii, skladových priestoroch, hoteloch, reštauráciách, toaletách, úradoch, skladoch, archívoch, chovateľstve a mnohých iných.

Naša spoločnosť Grand  – MS, s.r.o.  je tu pre Vás už 20 rokov a sme radi, že sa stále tešíme vašej priazni.

Tovar o ktorom píšem si môžete objednať v našich e-shopoch „Tonerydotlačiarne“,  „BuďFit“ a  „SpektrumShop“, kde Vás radi uvítame.

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák        

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú: