Založ si blog

Úplná sloboda pri počúvaní.

 

Bezdrôtové vodotesné stereo slúchadlá.

Slúchadlá sú dodávané s nabíjacím boxom!

 

Hádam každý mladý človek si rád spríjemní cestu do školy, či zamestnania počúvaním hudby prostredníctvom slúchadiel. Mnohí z nás počúvajú hudbu prostredníctvom slúchadiel i pri cvičení, prípadne si ňou spríjemňujú aj rôzne pracovné činnosti. Len keby tam neboli tie káble! A práve preto je tu naša ponuka na slúchadlá „bez káblov“, ktoré Vás spravia úplne slobodnými, nakoľko nebudete musieť dávať pozor na tie „stále zavadzajúce“ káble. Predstavujeme Vám kvalitné bezdrôtové vodotesné stereo slúchadlá, ktoré dodávame s nabíjacím boxom, takže si ich môžete nabiť, kedykoľvek to práve potrebujete. Slúchadlá sú ľahké a perfektne prispôsobené pre uši, čo umožňuje dlhodobé používanie a vychutnávanie si hudby. Dovozcom slúchadiel je spoločnosť Grand – MS, s.r.o. Prievidza, ktorá ich predáva cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne“ (www.tonerydotlaciarne.sk), „Spektrum Shop“ (www.spektrum-shop.sk) a „Buď Fit“ (www.bud-fit.sk).

 


Bezdrôtové vodotesné stereo slúchadlá s nabíjacím boxom.
Priamy dovozca Grand – MS, s.r.o.
Predaj cez e-shopy: Tonery do tlačiarne, Spektrum Shop a Buď Fit.


Priamy dovozca Grand – MS, s.r.o.
Predaj cez e-shopy: Tonery do tlačiarne, Spektrum Shop a Buď Fit.


Komplexný sortiment tovaru pre všetky druhy tlačiarrní!
www.tonerydotlaciarni.sk

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je priamym dovozcom všetkých druhov spotrebného materiálu pre tlačiarne, ako napríklad atramentových a tonerových kaziet pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, HP,  IBM, Lexmark, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox a iných. Okrem už uvedených kaziet a náplní pre atramentové a laserové tlačiarne má spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojho e-shopu „Tonery do tlačiarne“ v ponuke široký výber 3D strún (filament ABS, PLA, HIPS, …)  pre 3D tlačiarne a to vrátane svietiacich strún. Obdobne je v ponuke značné množstvo rôznych druhov foto papieru pre tlačiarne, z ktorých si skutočne môže vybrať každý.

Priamym dovozcom tovaru zo zahraničia je spoločnosti Grand – MS, s.r.o., pričom tovar je predávaný cez jej e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit„.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je prevádzkovateľom i bezplatného inzertného portálu „Spotrebáčik„.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 20 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

 

 

 

 

 

Škola bude pomaly končiť, ale humor zostne: Vtipné tričká a mikiny na pamiatku školských čias!

18.04.2024

Záverečný školský zvonček s humorom! Vitajte, mladí absolventi! Čas školských lavíc sa blíži ku koncu a otvára sa pred vami nová kapitola plná výziev a príležitostí. Aby ste si túto dôležitú udalosť mohli uctiť štýlovo a so štipkou humoru, pripravili sme pre vás špeciálnu ponuku vtipných tričiek, mikín a čiapok, s originálnymi grafickými námetmi! Nech [...]

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

16.04.2024

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu! Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári [...]

Zábava, Trendy a Štýl – s ktorým sa budete cítiť skvelo!

15.04.2024

Staňte sa súčasťou trendu, s ktorým sa budete cítiť skvelo! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! S našimi vtipnými motívmi na tielkach, tričkách, mikinách a čiapkách sa nemusíte len vkusne a vtipne obliekať, ale aj rozveseľovať okolie a vyzdvihovať svoj jedinečný [...]

Budmerický kaštieľ

Chce ministerka Šimkovičová kúpiť kaštieľ v Budmericiach? Rezort kultúry to popiera

18.04.2024 16:20

Rezort kultúry sa ohradzuje voči lživým tvrdeniam o kaštieli v Budmericiach.

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 785
Celková čítanosť: 1059199x
Priemerná čítanosť článkov: 1349x

Autor blogu