Aj vaše malé dieťa si dokáže upliesť čiapku, či čelenku a pritom sa poriadne zabaviť. Štrikovať môže nielen pre seba, ale i pre bábiky. To je darček, ktorý stojí za to!

12. novembra 2020, hudak, Nezaradené

 

Áno, je to tak! 

Aj vaša malá dcérka si dokáže jednoduchým spôsobom pre seba, prípadne bábiku upliesť čiapku, či čelenku a pritom sa príjemne zabaviť.

Nejedná sa však len o čiapku či čelenku, ale i o uštrikovanie svetra, rukavíc, ponožiek, či iných drobností. Pýtate sa, ako je to možné. No predsa jednoducho. Stačí si kúpiť veľký pletací stroj s ktorým takýto zázrak dokáže aj vaša malá dcérka. Stroj má až 40 ihiel, takže nie je malý pár ihlový, aké sa prevažne predávajú v hračkárskych obchodoch, ale v porovnaní s takýmito malými pár ihlovými strojmi sa jedná o skutočne  plne funkčné pletúce „delo“. Je to hračka stvorená napríklad, ako  darček pre vašu dcérku.


Na stroji je možné upliesť reálne nositeľné výrobky.

Ak sa pýtate, kde môžete takéto pletacie stroje zakúpiť, tak túto možnosť Vám ponúka spoločnosť Grand – MS, s.r.o., ktorá je ich priamym dovozcom a ich predaj  je zabezpečený prostredníctvom e-shopov tejto spoločnosti a to „Tonery do tlačiarne“ (www.tonerydotlaciarne.sk), „Spektrum Shop“ (www.spektrum-shop.sk) a „Buď Fit“ (www.bud-fit.sk).

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 20 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis vybraných produktov.


Sídlo spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a jej e-shopov.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú: