Založ si blog

Nielen zdravá životospráva, ale i kontrola tela!

 

V súčasnej dobe sa veľa ľudí snaží dodržiavať zdravú životosprávu.

Tá však spočíva nielen v správnej voľbe množstva a druhu prijímaných potravín, ich úpravy a spracovania, kombinovaného s pohybom, ale i v kontrole svojho tela. Stav nášho tela je odpoveďou na to, či sa oň staráme dobre, alebo nie. Preto je táto časť našej činnosti veľmi dôležitá. Jednou z takýchto kontrolnych činností je aj pravidelné meranie množstva tuku nášho tela. Tak sa dozvieme nekompromisnú pravdu  o stave nášho tela. Na takéto merania existujú rôzne zložité a drahé prístroje. Máme však jednoduchší spôsob, ako si zmerať svoj telesný tuk a pritom nekupovať zbytočne predražené prístroje. Stačí len 7,80 € a máte vlastnú pomôcku na meranie podkožného tuku.

Cena len: 7,80 €


Pomôcka na meranie tuku ľudského tela, www. buď-fit.sk
Cena len 7,80 € s DPH.


Priamy dovozca tovaru. Veľkoobchod – Maloobchod.
Stabilný obchodný partner.

Ak sa pýtate, kde by Ste za prijateľnú cenu mohli takéto zariadenie zakúpiť, tak potom tu máme pre Vás ponuku spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá je ich priamym dovozcom a ich predaj  je zabezpečený prostredníctvom e-shopov tejto spoločnosti a to „Tonery do tlačiarne“ (www.tonerydotlaciarne.sk), „Spektrum Shop“ (www.spektrum-shop.sk) a „Buď Fit“ (www.bud-fit.sk). Veríme, že budete spokojní.


Všetko pre tlačiarne. Priamy dovozca a predajca tovaru .

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je však aj dlhoročným priamym dovozcom všetkých druhov spotrebného materiálu pre tlačiarne, ako napríklad atramentových a tonerových kaziet pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, HP,  IBM, Lexmark, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox a iných. Okrem už uvedených kaziet a náplní pre atramentové a laserové tlačiarne má spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojho e-shopu „Tonery do tlačiarne“ v ponuke široký výber 3D strún (filament ABS, PLA, HIPS, …)  pre 3D tlačiarne a to vrátane svietiacich strún. Obdobne je v ponuke značné množstvo rôznych druhov foto papieru pre tlačiarne, z ktorých si skutočne môže vybrať každý.

Priamym dovozcom tovaru zo zahraničia je spoločnosti Grand – MS, s.r.o., pričom tovar je predávaný cez jej e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit„.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je prevádzkovateľom i bezplatného inzertného portálu „Spotrebáčik„.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 20 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis vybraných produktov.


Sídlo spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a jej e-shopov.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – of

 

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

Veľkonočná výzdoba, ktorá poteší každé srdce.

19.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! V blížiacej sa Veľkej Noci sa cítime ako malé deti, plné očakávaní, radosti a veselých farieb. Ak hľadáte spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby vaša domácnosť žiarila šťastím, nezabudnite na dôležitý prvok – veľkonočnú výzdobu. [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 773
Celková čítanosť: 1038627x
Priemerná čítanosť článkov: 1344x

Autor blogu