Máte auto a niekto Vám ho poškriabal?

16. apríla 2021, hudak, Nezaradené

Ach tie škrabance – čo s tým spraviť?

Aj Vy máte nové auto, prípadne staršie, no príkladne sa oň staráte a snažíte sa, aby lak jeho karosérie bol stále pekný a nepoškodený? A potom to príde. Stačí chvíľka nepozornosti, alebo nejaký iný nie celkom pozorný vodič a bác je to. Váš miláčik je poškrabaný a čo čert nechcel práve na mieste, ktoré je tak dobre viditeľné! Počítate do 10, aby Ste sa ukľudnili a rýchlo premýšľate čo teraz.

Práve pre tých, ktorí sa ocitli v takejto nezávideniahodnej situácii tu máme riešenie. Ak škrabance nie sú príliš hlboké môžete vyskúšať ich odstránenie pomocou špeciálnej pasty, ktorá poškodenie laku vášho automobilu dokáže opraviť, čím sa stane jeho vzhľad opäť bezchybným! Ak sa pýtate čo môže stáť taká „zázračná“ pasta, tak vdzte, že nezbankrotujete, nakoľko jej cena je len 19,90 € !

Ak Ste zvedaví kde si môžete takýto odstraňovač škrabancov obnovujúci poškodený lak zakúpiť, tak ho nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu, pričom okrem kamennej predajne, svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne„, ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness náradie a doplnky.


Ach tie škrabance! Ako ich odstrániť?
Pastu predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.


Tradícia, skúsenosti, ústretovosť!


Všetko pre tlačiarne.
Piamy dovozca tovaru zo zahraničia.

 

Spoločnosti Grand – MS, s.r.o, však predáva svoj tovar aj prostredníctom iných e-shopov. Budeme radi, ak niektorí z nich navštívite a nájdete v nich to, čo Vás zaujíma.


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák