Dovolenka s delom : ) !

25. mája 2021, hudak, Nezaradené

 

 

No ten nadpis je možno trochu nadnesený, ale ďaleko od pravdy nie je!

Aj keď v súčasnej dobe sú mobilné telefóny skutočne výkonné a fotoaparáty do nich umiestňované sú kvalitné, predsa nedokážu všetko. Mnohokrát sa stáva, že potrebujeme spraviť fotografiu na väčšiu vzdialenosť, ako nám to umožňuje optika nášho mobilu. Nemusíme však zúfať, práve pre takéto prípady je tu výkonný vysúvací ďalekohľad s loveckou optikou, ktorý môžeme využívať nielen ako ďalekohľad, ale si ho môžeme jednoduchým spôsobom pripevniť k mobilu a použiť, ako teleobjektív. Jeho zväčšenie je až neuveriteľný 300 násobok !!! Preto môžeme s trochou nadsázky povedať, že idee o delo. Tento ďalekohľad/objektív by nemal chýbať na žiadnej dovolenke!


Tovar predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Ak Ste zvedaví kde si môžete tento Monokulárny ďalekohľad s loveckou optikou, použiteľný aj ako teleobjektív na mobilný telefón za výhodnú cenu zakúpiť, tak ho nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu, pričom okrem kamennej predajne, svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne„, ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness náradie a doplnky.

Záverom môjho blogu si môžete pozrieť e-shopy spoločnosti i Grand – MS, s.r.o. Budeme radi, ak niektorí z nich navštívite a nájdete v nich to, čo Vás zaujíma. Tešíme sa na Vašu návštevu.


E-shop „Tonery do tlačiarne“, prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.o.


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák