Ešte nikdy sa naše deti nehrali s obyčajnou hračkou tak dlho a oduševnene!

1. septembra 2021, hudak, Nezaradené

 

Áno, skutočne je to pravda. Zakúpili sme dcére a synovi lacnú a jednoduchú hračku a môžem potvrdiť, že tak dlho a zanietene sa nehrali ani s drahými hračkami, ktorých majú skutočne slušný výber. Zároveň môžem potvrdiť, že „Magic Man“, čo je meno hračky, ich nezaujal len jednorázovo, ale radi sa k tejto figúrke stále vracajú.

Ako rodičia sme radi nakoľko „Nerozbitná drevená kúzelná hračka – MAGIC MAN“ naše deti nielen zaujme a pobaví, ale zároveň na nich pôsobí edukačne, čo je značná devíza, nakoľko hra je prirodzeným spôsobom spojená s výchovou a hlavne vzdelaním.

Každému, kto má pochybnosti, odporúčam si pozrieť aj video, ktoré nájdete na stránke výrobku v našom e-shope. Na stránku výrobku sa dostanete po kliknutí na nižšie zobrazený obrázok. Potom už stačí len kliknúť na kartu označenú „VIDEO“ v popise uvedeného tovaru „Nerozbitnej drevenej kúzelnej hračky – MAGIC MAN“.


Nerozbitná drevená kúzelná hračka – MAGIC MAN.


Grand – MS, s.r.o. a jeho e-shopy: Spektrum-shop, Buď-Fit a Tonery do tlačiarne.

Ak Ste zvedaví kde si môžete takúto „Nerozbitnú drevenú kúzelnú hračku – MAGIC MAN“  za výhodnú cenu zakúpiť, tak hu nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák