Ako učiť dieťa šetriť – s radosťou!

17. septembra 2021, hudak, Nezaradené

 

Žijeme v dobe, v ktorej je potrebné dobre zvážiť každé vynaložené euro.

Nie každý sa narodí so zlatou lyžičkou a aj keby, tak nik nevie, kde ho  život zaveje a čo ho v dospelosti čaká. Preto je na mieste vštepovať deťom určitú zdravú mieru šetrnosti. Šetrnosti a však veľmi ťažko učí, nakoľko nie každý sa chce dobrovoľne uskromniť. Ak niečo chceme, tak to chceme hneď a nikomu sa nechce čakať. Takéto správanie nás však niekedy môže priviesť do problémov. Preto je vhodné učiť deti od malička k zdravej skromnosti a zvyku šetriť si. Úplne od malého veku nám k tomu môžu pomôcť rôzne typy detských pokladničiek, ktoré deti zaujmú a pomáhajú im učiť ich šetriť si.

Jednou z takýchto hravých detských pokladničiek  sú pokladničky „mačičky„, či „psíka„, ktoré pod názvami „Pokladnička psík – papkáč mincí“ a „Pokladnička mačička – zlodej mincí“ predáva spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

Funkčnosť pokladničky – hračky, si môžete pozrieť napríklad na videu v našom e-shope „Tonery do tlačiarne“, do ktorého sa dostanete kliknutím na nižšie zobrazený obrázok pokladničky. Okrem pokladničky psíka, predávame aj pokladničky mačičky.


Žartovná pokladnička pre malé deti – psík požierajúci peniaze.

Ak Ste zvedaví kde presne si môžete tieto roztomilé detské pokladničky „Pokladnička psík – papkáč mincí“ a „Pokladnička mačička – zlodej mincí“  za mimoriadne výhodnú cenu zakúpiť, tak ich nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych obdobných výrobkov už 20 ročnú tradíciu.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení a „Mini šijací stroj so stolíkom NEEDLE 2 pre deti a začiatočníkov“ si zakúpiť aj týmto spôsobom.


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák