To tu ešte nebolo – Revolučná interaktívna 4D technológia pre deti!

19. septembra 2021, hudak, Nezaradené

 

Super zábava pre deti, založená na revolučnej 4D technológii spojená s výučbou cudzích jazykov, ktorá len tak rýchlo neomrzí!


Revolučné 4D už je tu aj pre deti.
Mimoriadne zábavné a pútavé s progresívnym edukačným zameraním, ktoré dieťa podvedome absorbuje.

A je to tu! Predstavujeme Vám úplnú novinku, ktorou sú „4D Flashcards – vzdelávacie interaktívne karty pre výučbu cudzích jazykov„, ktoré zábavnou a veľmi pútavou formou dokážu deti nielen pobaviť, ale i vzdelávať.

Vďaka novým technológiám stačí ak kartu len položíte za mobil, či tablet a na obrazovke sa objaví 4D zobrazenie príslušnej veci, či zvieraťa, ktoré si môžete ľubovoľne zväčšovať, otáčať, či rozpohybovať!  Názorné video si môžete pozrieť na našej stránke.

Dodávané sady obsahujú 50 ks rôznych kariet, ktoré na mobile, či tablete pomáhajú zobrazovať zvieratá, morský svet, dopravné prostriedky, ovocie, zeleninu a dinosaury.

Ak Ste zvedaví kde si môžete tieto unikátne „4D Flashcards – vzdelávacie interaktívne karty pre výučbu cudzích jazykov“ za mimoriadne výhodnú cenu zakúpiť, tak ich nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych obdobných výrobkov už 20 ročnú tradíciu.

(Info: Pre značný záujem nie vždy sú na sklade všetky druhy sád, tieto však pravidelne približne v 14 až 21 dňových cykloch dopĺňame).

 

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Buď Fit“ a „Spektrum Shop„.  Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení a „4D Flashcards – vzdelávacie interaktívne karty pre výučbu cudzích jazykov“ si zakúpiť aj týmto spôsobom.


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák