Rozvoj kognitívnych schopností dieťaťa pre neho prirodzenou formou – teda hrou.

25. septembra 2021, hudak, Nezaradené

 

Toto malé, ale šikovné zariadenie, ktorým je „Zábavný detský mini projektor FLASHLIGHT so 48 obrázkami“ nielenže dokáže vyčariť úsmev na každej detskej tvári, ale ho môžu používať deti už od 3 rokov! Zábavný detský mini projektor FLASHLIGHT so 48 obrázkami patrí v súčasnosti v našich predajniach medzi jedno z najpredávanejších zariadení pre malé deti.


Detský projektor predáva Grand – MS, s.r.o, cez svoje e-shopy, „Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Zábavný detský mini projektor FLASHLIGHT so 48 obrázkami, je vhodným darčekom pre každú príležitosť a to od narodenín až po Vianoce. Deti sa prostredníctvom nej nielen zabávajú, ale sa naučia rozpoznávať ovocie, dopravné prostriedky, zvieratá, hmyz a iné veci. Pri manipulácii so zariadením a prezeraní obrázkov dochádza k stimulovaniu mozogu a iných kognitívnych funkcií dieťaťa.

Ak Ste zvedaví kde si môžete tento unikátny „Zábavný detský mini projektor FLASHLIGHT so 48 obrázkami“ za mimoriadne výhodnú cenu zakúpiť, tak ho nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych obdobných výrobkov už 20 ročnú tradíciu.

 

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Buď Fit“ a „Spektrum Shop„.  Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení a „Zábavný detský mini projektor FLASHLIGHT so 48 obrázkami“ si zakúpiť aj týmto spôsobom.


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák