Malý, ale účinný pomocník v boji s COVID-19, ktorý zabíja vírusy a baktérie až na 99, 9%. Vhodné do každej domácnosti!

1. decembra 2021, hudak, Nezaradené

 

Táto „Prenosná sterilizačná gemicídna mini UVC lampa COD 2“ je neoceniteľnou pomôckou nielen v boji proti covid-19, ale i baktériám, či plesniam, ktoré ničí a zabraňuje ich množeniu! Jej veľkou výhodou je nielen to, že je malá a bezproblémovo penosná, ale jej účinnosť je až takmer 100% (99,9%). Ňou aplikovaná povrchová dezinfekcia trvá len 10 sekúnd!  Je mimoriadne vhodná pre domácnosti kde si dokážete za pár sekúnd vydezinfikovať počítač, telefón, kuchyňu, či jej zariadenie, detské hračky, posteľnú bielizeň, koberec, …… . Vhodná je však aj pre ambulancie lekárov na dezinfekciu drobných predmetov. Uplatnenie nájde aj u drobných podnikateľov v ich kanceláriách.

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Nezabudnite, že Vianoce sa blížia a ide o darček so širokým spektrom použitia!

 

Ak Vás naša ponuka na „Prenosnú sterilizačnú gemicídnu mini UVC lampu COD 2“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných produktov si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Prenosnej sterilizačnej gemicídnej mini UVC lampy COD 2“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák