Máte doma tlačiareň a chcete podstatne ušetriť na náplniach?

2. decembra 2021, hudak, Nezaradené

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že spoločnosti vyrábajúce tlačiarne ich predávajú pomerne lacno a až tak moc na nich predaji nezarábajú. To na čom zarábajú je predaj náplní do nich. Tak sa im strata na cene tlačiarne vráti mnoho násobne. Našu peňaženku najviac zaťaží kupovanie nových originálnych kaziet, či tankových zásobníkov. O niečo šetrnejší je nákup kompatibilných náplní. Avšak cenovo úplne najvýhodnejšie je plnenie u použitých prázdnych náplní. Tu je cena taká nízka, že si to môže dovoliť skutočne každý. Obdobne je to aj pri nákupe atramentu do tankových zásobníkov. U nás, ako priameho dovozcu, ale i výrobcu máte najvýhodnejšie podmienky a atrament pre kazety, či náplne atramentových tlačiarní môžete nakúpiť už od 0,10 € !!!!  Máme atrament pre všetky druhy atramentových tlačiarní. O tom, či je vaša použitá kazeta vhodná na plnenie sa môžete presvedčiť napríklad tak, že k nám zavoláte. Telefónne čísla sú uvedené v časti „Kontakt“ v každom našom e-shope. Zároveň Vás poinformujeme o cene a ak zvážite, že je to pre Vás výhodné, službu Vám zabezpečíme. Medzi našími stálymi klientami je nielen množstvo malých, či stredných firiem, ale i bežných spotrebiteľov. Neváhajte a spojte sa s nami – ušetríte značné finančné prostriedky. Veríme, že spokojní budú aj tí, ktorí sa nerozhodnú pre plnenie, či kúpu atramentu, ale si pre svoje tlačiarne vyberú nové atramentové náplne, ktoré im dokážeme ponúknuť za vynikajúcu cenu.

 


Grand – MS, s.r.o., predajca s 20 ročnou tradíciou.
Predáva cez svoje e-shopy: „Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Nezabudnite, že Vianoce sa blížia a aj náplň pre tlačiareň môže byť pekným a praktickým darčekom!

 

Ak Vás naša ponuka na „Náplne a kazety pre atramentové tlačiarne, vrátane atramentu a plnenia“ zaujala, kontaktujte nás prostredníctvom niektorého z našich telefónnych čísiel (napr. 0905 520 305), prípadne e-mailom na adrese: info@grand-ms.sk. Naša spoločnosť Grand – MS, s.r.o.,  má v oblasti spotrebného materiálu pre tlačiarne už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok  a  vybrať si podľa výrobcu a modelu tlačiarne požadovaný tovar, ktorý si môžete kúpiť v niektorom z našich e-shopov. Ak si neviete poradiť, volajte, mailujte, pomôžeme Vám.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák