Založ si blog

Pre vyznávačov nespútaného životného štýlu – motoristov a motorkárov.

 

Tieto prekrásne „Pánske fitness tričká Route 66 a Biking USA“  s motívmi motorizmus, sú vhodné nielen pre motorkárov, ale i na nosenie na voľné chvíle, či do fitka. Vyjadrujú nespútaný životný štýl s túhou po slobode na kolesách. Tieto tričká kúpite len u nás.

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Nezabudnite, že Vianoce sa blížia a ide prekrásny darček!

 

Ak Vás naša ponuka na „Pánske fitness tričká Route 66 a Biking USA“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Pánske fitness tričká Route 66 a Biking USA“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Pomoc pri kŕčových žilách, opuchoch, žilovom edéne, kŕčoch, svrbení, pálení, necitlivosti, bolesti a únave dolných končatín!

23.04.2024

Pomôžte svojím dolným končatinám bez vedľajších účinkov! Dnes vám predstavíme účinný spôsob, ako sa zbaviť bolesti a nepohodlia spojeného s kŕčovými žilami a inými ochoreniami dolných končatín bez použitia chemických látok. Naše riešenie je založené na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starodávnej čínskej medicíne, ktorá už viac ako [...]

Bolia Vás ľadviny, či máte problémy s prostatou?

22.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Trápite sa s problémami s obličkami či prostatou a neviete si poradiť? Vyskúšajte náplasť určenú na tento účel a obsahujúcu len prírodné extrakty. Náplasť je určená na podporu zdravia obličiek, pomáha obnoviť ich činnosť a zlepšiť ich fungovanie. Či už máte problémy s častým močením [...]

Máte bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa či ramena a neviete si pomôcť?

21.04.2024

Zbavte sa bolesti prirodzene, bez použitia chémie. Vitajte v našom blogu, kde sa dozviete o účinných spôsoboch, ako sa zbaviť bolesti chrbtice, kĺbov, krížov, kolien, lakťa a ramien, a to bez použitia chemických látok. S úžitkom vám môže slúžiť starodávna čínska medicína, ktorá už viac ako tisíc rokov pomáha ľuďom po celom svete. Ak trpíte nepríjemnými [...]

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 789
Celková čítanosť: 1065501x
Priemerná čítanosť článkov: 1350x

Autor blogu