Rozvíja „KREATIVITU“ a potláča „STRES“ !

19. decembra 2021, hudak, Nezaradené

 

Magnetická kocka rozvíjajúca kreativitu a potláčajúca stres!

Predajný HIT, týchto Vianoc!

 

Áno, práve táto nenápadná a lacná „Magnetická kocka“  sa stala neuveriteľným predajným hitom tohto predvianočného obdobia charakterizovaného zvýšeným nákupom darčekov a to aj napriek tomu, že sa už nejaký čas predáva. Kocka pozostáva z 216 magnetických guličiek, ktoré spolu pevne udržiava magnetické pole, čo umožňuje jej jednoduché a rýchle tvarovanie, do rôznych postavičiek, zvieratok, či geometrických tvarov. Zmestí sa do vrecka, takže ju môžete mať stále so sebou. Deti obdivujú množstvo variácií obrazcov, ktoré je možné s ňou vytvoriť. Dospelí zas s obľubou využívajú jej antistresové pôsobenie. V prípade, že chcete mať pokope viac guličiek, nie je problém prikúpiť ďalšiu kocku tej istej, či úplne inej farby. V ponuke je aj v tme svietiaca kocka. Stačí si len vybrať.

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Nezabudnite, že Vianoce sa blížia a takýto darček poteší !

 

Ak Vás naša ponuka na „Magnetickú kocku“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Magnetickej kocky“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák