Šetrite svoje oči!

15. januára 2022, hudak, Nezaradené

Lampa, ktorá sa správa k vašim očiam šetrne !

Každý vie, že v šere, nedostatočnom, či nekvalitnom osvetlení v priebehu dlhšej doby, môže dôjsť poškodeniu zraku. Preto je na mieste používať v zlých svetelných podmienkach kvalitné osvetlenie. Jedným zo svetelných zdrojov, ktorý tieto podmienky spĺňa je práve táto Stolová LED lampa s LCD displejom a dotykovým panelom. Nielenže ponúka kvalitný svetelný zdroj, ale naviac poskytuje možnosť nastavenie teploty svetla na studené, neutrálne, alebo teplé svetlo. Samozrejmosťou je aj nadstavenie intenzity a uhlu dopadajúceho svetla. Naviac displej lampy zozbrazuje hodiny, budík, teplotu, či kalendár. Ďalším benefitom lampy, je jej nízka spotreba elektrickej energie. Lampu je možné používať tak v domácnosti, ako i v práci, či dielni.


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Nezabudnite, že hodnotný darček poteší tak malého, ako i veľkého !

 

Ak Vás naša ponuka „Stolovej LED lampy s LCD displejom a dotykovým panelom“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Stolovej LED lampy s LCD displejom a dotykovým panelom“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák