Mini tlačiareň nielen do vrecka – ale i za „babku“!

14. februára 2022, hudak, Nezaradené

 

Tak na prácu pre dospelých, ako i na hranie pre deti!

„Prenosnou mini termo tlačiarňou MINIPRINT“ vybavenou bluetoothom môžete podľa potreby operatívne robiť množstvo činností a to prakticky kdekoľvek. Jej veľkosť je len 8x8x3,5 cm !!! – čo ju zaraďuje medzi najmenšie tlačiarne na svete! Bez akejkoľvek nadsázky ju môžete nosiť vo vrecku bez toho, aby Vám zavadzala. Má vlastnú batériu, takže nepotrebuje pripojenie k sieti. Nakoľko je vybavená bluetoothom nepotrebuje ani prepojenie káblom.  Môžete s ňom napríklad sedieť v reštaurácii s priateľmi, spraviť si mobilom  foto a hneď na počkanie vytlačiť, pričom cena tlače je mimoriadne nízka. Nie sú to len fotky, ktoré dokáže tlačiť. Tlačí i QR kódy, snímky, záznamy, zoznamy, správy, štítky, skrátka všetko, čo dokážete zachytiť na mobil. Práve preto dokáže poskytnúť i deťom príjemnú zábavu pri tlači rôznych momentiek, či obrázkov z mobilu.  Nie je problém s ňou tlačiť ani účtenky v prevádzke. To všetko sú vlastnosti, pre ktoré sa stala predajným hitom aj na Slovensku!

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Takáto tlačiareň odvedie mnoho práce a spraví radosť ako dospelým, tak i deťom!

 

Ak Vás naša ponuka  na  „Prenosnú mini termo tlačiareň MINIPRINT“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Prenosnej mini termo tlačiarene MINIPRINT“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

******************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák