Ako sa pripraviť v tejto neistej dobe!

29. marca 2022, hudak, Nezaradené

 

Výroba elektriny v núdzových podmienkach Vás môže zachrániť!

Žiaľ, je to smutné, ale nachádzame sa dobe, ktorá sa vyznačuje neistotou a aj určitými pochybnosťami, ako sa bude situácia vyvíjať ďalej. To súvisí aj s oprávnenými obavami z budúcnosti a preto je vhodné, aby sme si ak je to možné zabezpečili v rámci svojich možností aspoň základné predpoklady k zvládnutiu rôznych núdzových situácií, ktoré by mohli nastať (nedostatok elektrickej energie, pohonných hmôt, …..). Práve v takejto situácii nám môžu pomôcť rôzne sady na prežitie, ktoré ponúka náš obchod, vrátane našich e-shopov.

Okrem už menovaných sád na prežitie, sa medzi najnovšie takéto zariadenia, ktoré Vám dokážu pomôcť zvládnuť rôzne krízové situácie obdobného charakteru jednoznačne zaraďuje „Multifunkčné solárne LED dynamo“ schopné vyrábať elektrickú energiu v núdzových podmienkach a tým nabíjať mobil, integrované svetlo, vysielať núdzový signál, či v núdzových podmienkach prijímať a počúvať vysielanie rádia, čo môže byť v kritických situáciách mimoriadne dôležité. A práve multifunkčné solárne LED dynamo, je najnovším sortimentom rozširujúcim našu ponuku zameranú na núdzové prežitie. V našej ponuke ich nájdete hneď niekoľko druhov, pričom v dôsledku mimoriadneho záujmu o tento druh tovaru, v krátkej dobe túto ponuku rozšírime o ďalšie druhy. Ak bude náhodou menovaný tovar už vypredaný, nezúfajte v čo najkratšom čase bude naskladnený nový. Ak by bol tovar vypredaný a chcete si byť istý, že tovar dostanete, môžete si ho v predajni, či cez naše e-shopy aj zajednať. Tým získate istotu, že po jeho naskladnení budete patriť medzi tých, ktorým sa dostane.

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Poistiť sa, je vždy lepšie, ako byť zastihnutý nepripravený !

 

Ak Vás naša ponuka  na  „Multifunkčné solárne LED dynamo“   zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už  20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok informujúci o  „Multifunkčnom solárnom LED dyname““ a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák