Ako zo škatuľky!

6. apríla 2022, hudak, Nezaradené

 

Elegancia, ktorou si podmaníte okolie!

Pri rôznych spoločenských udalostiach je vhodné, keď sú k tomu úmerne oblečené nielen ženy, ale aj ich  partneri. A práve tu Vám môže pomôcť naša ponuka  „Luxusných kravatových 4 dielnych sád“ , ktoré sú nielen dokonale zladené, ale dodajú Vám patričnú eleganciu. Sady  pozostávajú z viazanky, gombíkov, ozdobnej ihly a ozdobnej vreckovky. Ide o precíznu ručnú výrobu z kvalitného hodvábu. Podšívka prispieva nielen ku kvalite, ale i k trvácnosti výrobku. Vhodné pre každého muža, ako doplnok do spoločnosti, na rôzne slávnostné príležitosti, bály, plesy, tanečné zábavy, či spoločenské posedenia. Je mimoriadne vhodná aj ako darček pre každého muža. V našej ponuke nájdete široký sortiment týchto doplnkov a to čo do farieb, vzorov, či tvarov.

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Elegancia, ktorej neodolá žiadna žena!

 

Ak Vás naša ponuka  na  „Luxusnú kravatovú 4 dielnu sadu“   zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už  20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Luxusnej kravatovej 4 dielnej sady“ a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák