RANGER – značka nielen s vojenskými vzormi!

27. decembra 2022, hudak, Nezaradené

RANGER„!

Nielen vojenské, ale i iné motívy, podľa vášho želania!

Predávame nielen koncovým zákazníkom, ale i obchodníkom k ďalšiemu predaju. Stovky rôznych grafík a každý týždeň pribúdajú nové. Samozrejmosťou je i potlač vami  zaslanými textami, či fotografiami.

 

Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Buď Fit“ a „Tonery do tlačiarne“.

 

Dokážeme vyhovieť každému!

Ak Vás naša ponuka  na  „Potlač tričiek a iných predmetov“   zaujala, môžete si na naších stránkach vybrať motív podľa vášho uváženia, prípadne zaslať text, či foto, ktoré by Ste chceli mať na tričku, mikine, taške, šálke, vankúši, ….. . Naša spoločnosť Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už  20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na niektorý z hore uvedených obrázkov a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov. Prípadne sa s nami spojte telefonicky, či e-mailom.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Každý z uvedených e-shopov je zameraný na iný druh tovaru a môžete ho navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Sme priamy dovozca tovaru zo zahraničia.
U nás si môžete za výhodné ceny objednať nielen kvalitné atramentové náplne a kazety, či tonerové náplne a kartridge pre laserové tlačiarne, ale i struny pre 3D tlač, fotopapier a množstvo iného tovaru pre tlačiarne a tlač.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák