Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23. marca 2024, hudak, Nezaradené

 

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie!

Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú dlhodobú úľavu od týchto bolestí a dokážu naše telo oslobodiť od takéhoto trápenia a nepohody.

Sú vhodné najmä pre ľudí, ktorí trpia nepríjemnými pocitmi spôsobenými bolesťami kĺbov, krku, ramien, pása a nôh. Ingrediencie ako pericarpium zantoxyli, kadidla, myrhy, sušený zázvor, herba lycopodii, radix angelicae pubescentis, rhizoma drynariae a nespracovaný radix spolupracujú na poskytnutí úľavy, ktorú potrebujete a to všetko bez umelej chémie!

Čo je najlepšie, tieto náplasti ponúkajú úľavu až na 8 hodín, čo znamená, že môžete znovu získať kontrolu nad svojím životom a činnosťami, ktoré vás napĺňajú, bez obáv z nepríjemných bolestí.

Od bolesti okolia krčnej chrbtice až po výčnelok bedrového disku, napätie bedrových svalov, hyperostóza, reuma, opuch a necitlivosť kĺbov, stuhnuté rameno, tendovaginitída a synovitída, – tieto náplasti môžu pomôcť širokému spektru bolestí a nepohodlia.

Balenie obsahuje 60 kusov náplastí, čo znamená, že máte dostatok zásob na dlhé obdobie, a môžete si tak zabezpečiť neustálu úľavu od bolesti, ktorú potrebujete.

Nečakajte, aby bolesť obmedzila váš život. Objavte účinnú úľavu s novými náplasťami na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien ešte dnes!


Náplasť na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien.

 

Osloboďte sa od nepríjemných dlhodobých bolestí a to bez použitia chémie!

Ak Vás naša ponuka na prírodnú „Náplasť na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramienzaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Náplasť na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramiena  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák