Založ si blog

Hučí, píska, či zvoní Vám v ušiach a neviete si pomôcť?

 

TINITUS nie je nič príjemné!

Našťastie sú náplaste, ktoré zmierňujú jeho nepríjemné príznaky!

Ušné trable môžu byť dosť nepríjemné a ovplyvniť kvalitu vášho života. Od hučania a zvonenia v ušiach po bolesti a stratu sluchu, môže to byť skutočne frustrujúce. Našťastie, existuje stará čínska medicína, ktorá sa osvedčila po tisícročia a môže poskytnúť úľavu miliónom ľudí po celom svete. Je to prírodná alternatíva bez použitia chémie, ktorá môže pomôcť zmierniť vaše ušné problémy a zlepšiť váš každodenný život.

Táto starodávna liečba nie je len ďalšou modernou vymoženosťou. Základom jej účinkov sú prírodné zložky, ktoré majú liečivé vlastnosti, bez umelých chemikálií, ktoré môžu mať nežiaduce vedľajšie účinky. Táto liečba je vhodná pre širokú škálu ušných problémov, od bolestí ucha a straty sluchu po tinitus a nepríjemné pocitmi spojené s bolesťami hlavy či svrbením uší.

Hlavnou výhodou tejto prírodnej liečby je jej jednoduchá aplikácia. Stačí aplikovať náplasť na určité akupunktúrne body, ako sú Tinghui, Tinggong alebo Yifeng, a nechať ju pôsobiť. Zloženie týchto náplastí je dôkladne premyslené, obsahujú zložky ako svetlicu, euphorbia kansui, medovku a ďalšie byliny známe svojimi liečivými účinkami.

Náplasti nelen zmierňujú bolesti a nepohodlie, ale aj redukujú hučanie, bzučanie, syčanie a zvonenie v ušiach, čo môže viesť k výraznému zlepšeniu kvality života pre tých, ktorí trpia ušnými problémami. Navyše, ich účinok nastupuje rýchlo a môže mať dlhodobší efekt, čo z nich robí vynikajúcu voľbu pre tých, ktorí hľadajú prirodzené riešenie bez vedľajších účinkov.


Náplasť na hučanie, pískanie, bolesť a šelest v ušiach /tinitus/.

 

Osloboďte sa od nepríjemných dlhodobých bolestí a pocitov v ušiach!

Ak Vás naša ponuka na prírodnú „Náplasť na hučanie, pískanie, bolesť a šelest v ušiach – Tinitus“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Náplasť na hučanie, pískanie, bolesť a šelest v ušiach – Tinitusa  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Prirodzená cesta k lepšiemu spánku, bez chemických látok!

27.04.2024

Zlepšite kvalitu svojho spánku pomocou prírodných riešení! Vitajte na našom blogu venovanom vám, ktorí bojujete so zaspávaním alebo trpíte poruchami spánku! Ak hľadáte prírodnú alternatívu k riešeniu svojich spánkových problémov, ste na správnom mieste. Náplasť na spanie je založená na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starovekej čínskej [...]

Objavte štýlové tielka, tričká a mikiny „RANGER“ s originálnou potlačou pre každého!

26.04.2024

Značka „RANGER“ – viac než len oblečenie! Unikátne potlače pre každého nadšenca! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo [...]

Zbavte sa problémov s kurími okami, či bradavicami a to bez použitia chémie!

25.04.2024

Prírodné riešenie bez chémie! Ak trpíte bolestivými kurími okami, či bradavicami na nohách, máme pre vás účinné riešenie bez použitia agresívnych chemikálií. Čínska tradičná medicína v kombinácii s pokročilou technológiou prináša náplasť, ktorá vám môže pomôcť ako žiadne iné. Naša náplasť využíva liečivé účinky rastlinných výťažkov a [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 793
Celková čítanosť: 1072574x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu