Pomoc pri kŕčových žilách, opuchoch, žilovom edéne, kŕčoch, svrbení, pálení, necitlivosti, bolesti a únave dolných končatín!

23. apríla 2024, hudak, Nezaradené

 

Pomôžte svojím dolným končatinám bez vedľajších účinkov!

Dnes vám predstavíme účinný spôsob, ako sa zbaviť bolesti a nepohodlia spojeného s kŕčovými žilami a inými ochoreniami dolných končatín bez použitia chemických látok. Naše riešenie je založené na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starodávnej čínskej medicíne, ktorá už viac ako tisícročie úspešne pomáha miliónom ľudí na celom svete.

Naše prírodné náplasti sú účinné pri syndróme chronickej vaskulárnej dysfunkcie a ochorení kŕčových žíl. Ich účinky sú založené výlučne na prírodných zložkách, bez umelej chémie. Okrem úľavy od bolesti sú naše náplasti vhodné aj na opuchy dolných končatín, žilový edém, kŕče, svrbenie, pálenie, necitlivosť, bolesť a únavu.

Okrem kŕčových žíl sa naše prírodné náplasti používajú aj pri vredoch, dermatitíde, pigmentácii kože a nevyliečiteľnej vaskulitíde. Zabezpečujú a podporujú krvný obeh a metabolizmus, čo je kľúčové pre zdravie dolných končatín.

Dôležitou skutočnosťou je, že naše výrobky majú certifikáciu o zhode umožňujúcu ich predaj v krajinách EÚ. Takže môžete byť úplne istí, že naše prírodné náplasti sú bezpečné a spoľahlivé, bez vedľajších účinkov.

Ak túžite po úľave od bolesti bez použitia chemických látok, naše prírodné náplasti sú pre vás tou správnou voľbou! Zbavte sa bolesti prirodzene a získajte späť svoju pohodu a kvalitu života.


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Buď Fit“ a „Tonery do tlačiarne“.

 

Tento produkt môže byť nádejou pre každého, kto má problémy s kŕčovými žilami!

 

Ak Vás naša ponuka  na  Náplaste na kŕčové žily, vyskulitídu a flebitídu  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok Náplaste na kŕčové žily, vyskulitídu a flebitídu  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák