Založ si blog

Hodinky, ktoré Vás odbremenia a ustrážia bezpečnosť vašich deti.

Skoro každý rodič tŕpne a má strach, aby sa jeho dieťatu nestalo niečo nepríjemné počas cesty do školy, či domov. Nie je to však len cesta do školy, ale i na na rôzne záujmové krúžky,  do obchodov, či iné aktivity mimo bezpečia domova.

Pre rodičov, ktorí chcú mať istotu, že všetko je v poriadku máme riešenie. Sú to  Inteligentné hodinky Smart Q 12S s integrovaným fotoaparátom a GPS lokátorom, ktoré predáva spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojich e-shopov „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Detské inteligentné hodinky dováža a predáva spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojich e-shopov.

Pýtate sa ako Vám môžu pomôcť obyčajné detské hodinky?  Pravdu povediac nie sú to obyčajné hodinky, ale Smart hodinky.  A v čom nám vedia konkrétne pomôcť? Nie je toho skutočne málo.

Tak napríklad pomocou týchto hodiniek môžete:

  • Kedykoľvek telefonovať so svojím dieťaťom. Hovor je obojsmerný, takže dieťa nielen počujete, ale ono počuje aj Vás, takže sa môžete rozprávať.
  • Ak nie Ste si istí, kde sa vaše dieťa práve nachádza, môžete si jeho polohu presne zistiť pomocou aplikácie nainštalovanej v mobile. Tak vidíte, či je dieťa na mieste na ktorom malo byť, či stojí, alebo či je v pohybe. Ak sa Vám niečo nezdá, môžete mu zavolať. Taktiež môžete zistiť, či dieťa išlo skutočne tam kam malo. Obdobne sa môžete uistiť, že s nezdržiava na mietach, ktoré má zakázené. A to všetko môžete kontrolovať tak z pohodlia domova, alebo zo svojej práce.
  • Môžete pre dieťa vytýčiť tzv. bezpečnostnú zónu, to je priestor v ktorom chcete, aby sa dieťa pohybovalo – napríklad na detskomihrisku pred vaším domom. V prípade, že dieťa túto zónu opustí v aplikácii vášho mobilu sa spustí poplach.
  • Tlačidlo „SOS“. V prípade núdze môže dieťa stlačiť na hodinkách tlačítko SOS a v aplikácii vášho mobilu sa spustí poplach. Tak viete, že sa deje niečo zvláštne, alebo je vaše dieťa v nebezpečenstve.
  • Je možné aktivovať odposluch. Citlivý mikrofón zabudovaný v hodinkách umožní počuť zvuky prostredia v ktorom sa dieťa nachádza (napríklad v herni, na stanici, reštaurácii, ….).
  • Množstvo ďalších funkcií, z ktorých spomeniem napríklad: Krokomer, Monitorovanie spánku, Budík, Alarm batérie, Led svetlo, Bluetooth, Dotykový displej, …… .

Detské inteligentné hodinky.

Hodinky sa vyrábajú v dvoch farebných prevedeniach a to rúžovom pre dievčatá a modrom pre chlapcov.

Hodinky si môžete zakúpiť v spoločnosti Grand – MS, s.r.o. prostredníctvom jej e-shopu „Tonery do tlačiarne“, prípadne „Spektrum Shop“, či „Buď Fit“.

 

V súčasnosti je z dôvodu opatrení realizovaných na území SR v dôsledku šírenia sa koronavirusu „COVID-19“ je kamenná predajňa zatvorená, avšak tovar si môžete objednať prostredníctvom e-shopu „Tonery do tlačiarne“.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  PhDr. Michal Hudák

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 19 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis niektorých produktov.

Sídlo e-shopov spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti.

Veľkonočné radovánky bez „OPICE“!

28.03.2024

Doprajte si drink bez toho, aby Vám bolo ráno zle! Vitajte v dobe, kedy sa často zábava mieša s opicou a hľadáte rýchle riešenie. Ak aj vy patríte k tým, ktorí si počas Veľkonočných sviatkov doprajú viac alkoholu, než by mali, nie je to nič príjemné, ale nezúfajte! Prichádzajú prírodné náplaste, noví spojenci v boji proti opici. Tieto náplaste sú [...]

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 774
Celková čítanosť: 1039251x
Priemerná čítanosť článkov: 1343x

Autor blogu