Založ si blog

Neplaťte 49 € za tovar, ktorý môžete kúpiť za 10, 99 € !

 

O akom tovare to hovoríme? Hovoríme, či konkrétne píšeme o atramentových kazetách pre tlačiarne Hawlet packard, skrátene volaných aj HP. Konkrétne o atramentových cartridge, spotrebiteľmi bežne volanými aj kazety, náplne, či farby. Ide o kompatibilné kazety k originálnym cartridge HP 903XL BK + CMY, číselne označovanými aj ako,  HP 903XL T6M15AE black, HP 903XL T6M03AE cyan, HP 903XL T6M07AE, HP 903XL T6M11AE yellow, so zvýšenou kapacitou náplne.

Takže pre majiteľov tlačiarní HP ktorých zariadenia používajú predmetné kazety, ide o dobrú správu, nakoľko kúpou kompatibilných náplní môžu ušetriť nemalé finančné prostriedky.

Ak sa pýtate, kde je možné takto výhodne zakúpiť uvádzané atramentové kazety kompatibilné s cartridge HP 903 Bk + CMY a to ešte so zvýšeným objemom náplne, odpoveď je jednoduchá.

Predmetné atramentové kazety nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá ich predáva cez svoj e-shop „Tonery do tlačiarne„. Samozrejme v ponuke danej spoločnosti nájdete aj kompletný sortiment cartridge, či náplní aj pre iných výrobcov tlačiarní ako napríklad, Brother, Canon, Epson, HP, Dell, IBM, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, OKI, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox a iné.

Eshop „Tonery do tlačiarní“ patrí medzi obchody s najkomplexnejšou ponukou spotrebného materiálu pre tlačiarne, ktorý zabezpečuje vybavenie objednávky ešte v deň jej podania, prípadne najneskôr na nasledujúci deň. Umožňuje mu to skutočnosť, že je priamym dovozcom tovaru s vlastnými skladmi na území SR, takže nepraktizuje preposielanie cudzieho tovaru, ako to robia mnohé iné e-shopy. Eshop poskytuje pre svojich zákazníkov bezplatné poradenstvo.

Ďalšími e-shopmi spoločnosti sú „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness doplnky.

 


Atramentové kazety kompatibilné s HP 903XL Bk + CMY


Grand – MS, s.r.o. a jeho e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Buď-Fit“ a „Spektrum-Shop“.

Všetko pre tlačiarne.
Piamy dovozca tovaru zo zahraničia.

 

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je však aj dlhoročným priamym dovozcom všetkých druhov spotrebného materiálu pre tlačiarne, ako napríklad atramentových a tonerových kaziet pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, HP,  IBM, Lexmark, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox a iných. Okrem už uvedených kaziet a náplní pre atramentové a laserové tlačiarne má spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojho e-shopu „Tonery do tlačiarne“ v ponuke široký výber 3D strún (filament ABS, PLA, HIPS, …)  pre 3D tlačiarne a to vrátane svietiacich strún. Obdobne je v ponuke značné množstvo rôznych druhov foto papieru pre tlačiarne, z ktorých si skutočne môže vybrať každý.

Priamym dovozcom tovaru zo zahraničia je spoločnosti Grand – MS, s.r.o., pričom tovar je predávaný cez jej e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit„.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je prevádzkovateľom i bezplatného inzertného portálu „Spotrebáčik„.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 20 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis vybraných produktov.


Sídlo spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a jej e-shopov.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Hovoríme, lepšie povedané píšeme o cartridge (ktoré niektorí užívatelia nazývajú kazety, náplne, či farby) pre atramentové tlačiarne hewlett packard, skrátene nazývané aj HP. Konkrétne ide o atramentové kazety kompatibilné s atramentovými cartridgami HP 903XL Bk + CMY (HP T6M03AE, HP T6M07AE, HP T6M11AE, HP T6M15AE). Kúpou kompatibilných kaziet teda môžete ušetriť nemalé finančné prostriedky.

Ak sa pýtate kde takéto cenovo výhodné a kvalitné kazety môžete kúpiť, odpoveď je jednoduchá.  Predmetné cartridge a to nielen pre tlačiarne HP  nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá ich predáva cez svoj e-shop „Tonery do tlačiarne„. Ďalšími e-shopmi spoločnosti sú „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness doplnky.

Výhodou tejto spoločnosti je, že tovar priamo dováža a má ho na vlastnom sklade, teda ho nepreposiela zo skladov iných predajcov, ako je to u mnohých iných e-shopov. Tovar je odosielaný v deň objednávky, prípadne na nasledujúci deň, v zmysle obchodných podmienok danej spoločnosti.

 

Zbavte sa problémov s kurími okami, či bradavicami a to bez použitia chémie!

25.04.2024

Prírodné riešenie bez chémie! Ak trpíte bolestivými kurími okami, či bradavicami na nohách, máme pre vás účinné riešenie bez použitia agresívnych chemikálií. Čínska tradičná medicína v kombinácii s pokročilou technológiou prináša náplasť, ktorá vám môže pomôcť ako žiadne iné. Naša náplasť využíva liečivé účinky rastlinných výťažkov a [...]

Pomoc pri skrotení vysokého krvného tlaku – bez chémie!

24.04.2024

Prírodná cesta k zdraviu: Rastlinné účinky na normalizáciu krvného tlaku! Vitajte v našom blogu, kde sa zameriame na prírodné riešenia pri normalizácii krvného tlaku. Dnes by sme radi predstavili našu inovatívnu náplasť, ktorá využíva silu rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny na účinnú úľavu. Naša náplasť je navrhnutá špeciálne na [...]

Pomoc pri kŕčových žilách, opuchoch, žilovom edéne, kŕčoch, svrbení, pálení, necitlivosti, bolesti a únave dolných končatín!

23.04.2024

Pomôžte svojím dolným končatinám bez vedľajších účinkov! Dnes vám predstavíme účinný spôsob, ako sa zbaviť bolesti a nepohodlia spojeného s kŕčovými žilami a inými ochoreniami dolných končatín bez použitia chemických látok. Naše riešenie je založené na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starodávnej čínskej medicíne, ktorá už viac ako [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 791
Celková čítanosť: 1070017x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu