Založ si blog

Pociťujete v topánkach chlad na chodidlá, alebo trpíte bolesťami chodidiel?

Nejeden z nás pociťuje v topánkach na chodidlá nepríjemný chlad, prípadne trpí inými bolesťami chodidiel. Kto to pozná, vie, že to nie je nič príjemné. Riešením môžu byť „Samozahrievacie vložky do topánok s turmalínom a magnetmi„. Samozahrievacie vložky akcelerujú teplo absorvované z vášho tela a zahrievajú miesto aplikácie, ktorým je v podstate plocha vložiek dotýkajúca sa vašich chodidiel. To však nie je všetko. Samozahrievacie vložky s turmalínom a magnetmi zvyšujú cirkuláciu krvných tokov a bunkového metabolizmu, čo spôsobuje, že behom 15 až 20 minút by Ste mali ucítiť príjemné teplo. Veľkou výhodou týchto „Samozahrievacích vložiek s turmalínom a magnetmi“ je skutočnosť, že nepotrebujú žiadnu elektrické energiu, nakoľko obsahujú mikrokryštály vtkané priamo do vlákien. Ich pridanou hodnotou je aj skutočnosť, že pôsobia na bolesti v oblasti kĺbov prstov a chodidiel. Záporné ióny a magnetické pole ničia aktívne radikály a iné škodlivé látky. Majú aj mierny vedľajší účinok prejavujúci sa v tom, že napomáhajú odbúrať tuk v oblasti, brucha, bedier a bokov. Čiastočne napomáhajú aj v odstraňovaní bolesti v panve, svaloch bedier, či pri ischiase. Podporujú zrýchľovanie metabolizmu a spaľovanie tukov. Taktiež napomáhajú pri zmierňovaní napätia, stresu, únavy a reumatizmu. Je samozrejmé, že tieto príznaky Vám úplne neodstránia a nepotlačia, ale významne pomáhajú bojovať s nimi.

Myslím si, že vyskúšať túto „NOVINKU„, ktorá sa objavila u nás na trhu, by mal každý, ktorý má popisované problémy a to hlavne chladné chodidlá a bolesti chodidiel.

Ak Vás táto „NOVINKA“ zaujala a chcete vedieť kde si ju môžete zakúpiť, tak ju nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá ich predáva cez svoj e-shop „Tonery do tlačiarne„.

Ďalšími e-shopmi spoločnosti sú „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness doplnky.


Pomoc pri chladných nohách a bolestiach chodidiel.
Priamy dovozca Grand – MS, s.r.o.. Predaj cez je-shopy „Tonery do tlačiarne“, „Buď Fit“ a „Spektrum Shop“.


Grand – MS, s.r.o. a jeho e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Buď-Fit“ a „Spektrum-Shop“.


Všetko pre tlačiarne.
Piamy dovozca tovaru zo zahraničia.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je však aj dlhoročným priamym dovozcom všetkých druhov spotrebného materiálu pre tlačiarne, ako napríklad atramentových a tonerových kaziet pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, HP,  IBM, Lexmark, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox a iných. Okrem už uvedených kaziet a náplní pre atramentové a laserové tlačiarne má spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojho e-shopu „Tonery do tlačiarne“ v ponuke široký výber 3D strún (filament ABS, PLA, HIPS, …)  pre 3D tlačiarne a to vrátane svietiacich strún. Obdobne je v ponuke značné množstvo rôznych druhov foto papieru pre tlačiarne, z ktorých si skutočne môže vybrať každý.

Priamym dovozcom tovaru zo zahraničia je spoločnosti Grand – MS, s.r.o., pričom tovar je predávaný cez jej e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit„.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je prevádzkovateľom i bezplatného inzertného portálu „Spotrebáčik„.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 20 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis vybraných produktov.


Sídlo spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a jej e-shopov.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Trpíte bolesťami chrbtice, či kĺbov a neviete si pomôcť?

20.04.2024

Bolesť chrbta a kĺbov je niečo, s čím sa často stretávajú mnohí z nás, a hľadáme spôsoby, ako jej predísť. Čínska medicína ponúka tradičné riešenia, ktoré už viac ako tisíc rokov pomáhajú bez použitia chemických látok. Bolesť chrbta a kĺbov môže výrazne obmedziť váš každodenný život a znížiť vašu kvalitu života. Hľadáte účinný spôsob, ako [...]

Škola bude pomaly končiť, ale humor zostne: Vtipné tričká a mikiny na pamiatku školských čias!

18.04.2024

Záverečný školský zvonček s humorom! Vitajte, mladí absolventi! Čas školských lavíc sa blíži ku koncu a otvára sa pred vami nová kapitola plná výziev a príležitostí. Aby ste si túto dôležitú udalosť mohli uctiť štýlovo a so štipkou humoru, pripravili sme pre vás špeciálnu ponuku vtipných tričiek, mikín a čiapok, s originálnymi grafickými námetmi! Nech [...]

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

16.04.2024

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu! Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 786
Celková čítanosť: 1061406x
Priemerná čítanosť článkov: 1350x

Autor blogu