Založ si blog

Už nikdy problémy s ušami! Vhodné pre deti, dospelých i seniorov!

 

Naše telo musíme udržiavať v čistote a to bez ohľadu na vekovú kategóriu. Rozdiel je hádam len v tom, že dospelí sa o seba dokážu postarať sami, na deti je potrebné dozrieť a seniorom je v mnohých prípadoch potrebné pomôcť. Jednou z oblastí, ktorej je potrebné venovať zvýšenú pozornosť sú práve uši a ich zvukovody, ktoré je potrebné neustále udržiavať v čistote. Nie vždy je to však jednoduché, nakoľko sa môžu vyskytnúť rôzne komplikácie. Práve pre tých, ktorí chcú vzniku takýchto komplikácií predísť, tu máme jedinečný prístroj vhodný aj na domáce použitie. Je ním „Wify otoskop“, t.j. „Ušný endoskop“ s wifi HD kamerou a špeciálnym nástrojom na odstraňovanie nečistôt z ušných otvorov. Toto donedávna  drahé zariadenie je v súčasnosti možné zakúpiť za veľmi prijateľnú cenu 39,90 €, čím sa stáva prístupným pre každú domácnosť. Jedno zariadenie stačí pre celú rodinu a to ako pre deti, tak i dospelých, či starých rodičov.

Ak Vás táto „NOVINKA“ zaujala a chcete vedieť kde si ju môžete za tak výhodnú cenu zakúpiť, tak ju nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá ich predáva cez svoj e-shop „Tonery do tlačiarne„.

Ďalšími e-shopmi spoločnosti sú „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness doplnky.


Ušný ENDOSKOP (OTOSKOP).
Už nikdy problémy s ušami! Vhodné pre deti, dospelých i seniorov!


Grand – MS, s.r.o. a jeho e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Buď-Fit“ a „Spektrum-Shop“.


Všetko pre tlačiarne.
Priamy dovozca tovaru zo zahraničia.

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je však aj dlhoročným priamym dovozcom všetkých druhov spotrebného materiálu pre tlačiarne, ako napríklad atramentových a tonerových kaziet pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, HP,  IBM, Lexmark, Konica Minolta, Kyocera, OKI, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox a iných. Okrem už uvedených kaziet a náplní pre atramentové a laserové tlačiarne má spoločnosť Grand – MS, s.r.o., prostredníctvom svojho e-shopu „Tonery do tlačiarne“ v ponuke široký výber 3D strún (filament ABS, PLA, HIPS, …)  pre 3D tlačiarne a to vrátane svietiacich strún. Obdobne je v ponuke značné množstvo rôznych druhov foto papieru pre tlačiarne, z ktorých si skutočne môže vybrať každý.

Priamym dovozcom tovaru zo zahraničia je spoločnosti Grand – MS, s.r.o., pričom tovar je predávaný cez jej e-shopy „Tonery do tlačiarne„, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit„.

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o. je prevádzkovateľom i bezplatného inzertného portálu „Spotrebáčik„.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stručná informácia k spoločnosti:

 

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., je stabilným obchodným partnerom, pôsobiacim na našom trhu už 20 rokov. Je nielen predajcom a priamym dovozcom, ale i výrobcom. Zároveň zabezpečuje aj servis vybraných produktov.


Sídlo spoločnosti Grand – MS, s.r.o. a jej e-shopov.

Tovar dodáva tak svojim obchodným partnerom na ďalší predaj v ich obchodoch, ako i konečným odberateľom, akými sú rôzne orientované firmy, či fyzické osoby, kupujúce v kamennej predajni spoločnosti Grand – MS, alebo cez niektorý z jej e-shopov.
Grand – MS, s.r.o., má v svojom portfóliu nielen predaj tovaru, ale i poskytovanie rôznych druhov služieb a to ako na úseku spotrebného materiálu pre tlačiarne, či samotných tlačiarní, tak i na úseku reklamy, grafiky, kopírovania a prezentácie. Svoj tovar a služby ponúka okrem kamennej predajne aj prostredníctvom svojich e-shopov, ktorými sú:

  • Tonery do tlačiarne (www.tonerydotlaciarne.sk) – obchod je zameraný na komplexný sortiment pre tlačiarne, ale i iné druhy tovaru.
  • Spektrum Shop (www.spektrum-shop.sk ) – obchod na satelitnú techniku, kamerové systémy, priemyselné, kancelárske a domáce osvetlenie, ale i iný tovar.
  • Buď Fit (www.bud-fit.sk ) – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness doplnky.
  • Spotrebáčik (www.spotrebacik.sk) – bezplatný inzertný portál, na ktorom môže inzerovať každý.
  • Grand – MS, s.r.o. (www.grand-ms.sk) – oficiálna webová stránka spoločnosti Grand – MS, s.r.o.

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

Veľkonočná výzdoba, ktorá poteší každé srdce.

19.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! V blížiacej sa Veľkej Noci sa cítime ako malé deti, plné očakávaní, radosti a veselých farieb. Ak hľadáte spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby vaša domácnosť žiarila šťastím, nezabudnite na dôležitý prvok – veľkonočnú výzdobu. [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 773
Celková čítanosť: 1038630x
Priemerná čítanosť článkov: 1344x

Autor blogu