Založ si blog

Máte auto a niekto Vám ho poškriabal?

Ach tie škrabance – čo s tým spraviť?

Aj Vy máte nové auto, prípadne staršie, no príkladne sa oň staráte a snažíte sa, aby lak jeho karosérie bol stále pekný a nepoškodený? A potom to príde. Stačí chvíľka nepozornosti, alebo nejaký iný nie celkom pozorný vodič a bác je to. Váš miláčik je poškrabaný a čo čert nechcel práve na mieste, ktoré je tak dobre viditeľné! Počítate do 10, aby Ste sa ukľudnili a rýchlo premýšľate čo teraz.

Práve pre tých, ktorí sa ocitli v takejto nezávideniahodnej situácii tu máme riešenie. Ak škrabance nie sú príliš hlboké môžete vyskúšať ich odstránenie pomocou špeciálnej pasty, ktorá poškodenie laku vášho automobilu dokáže opraviť, čím sa stane jeho vzhľad opäť bezchybným! Ak sa pýtate čo môže stáť taká „zázračná“ pasta, tak vdzte, že nezbankrotujete, nakoľko jej cena je len 19,90 € !

Ak Ste zvedaví kde si môžete takýto odstraňovač škrabancov obnovujúci poškodený lak zakúpiť, tak ho nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu, pričom okrem kamennej predajne, svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne„, ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness náradie a doplnky.


Ach tie škrabance! Ako ich odstrániť?
Pastu predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.


Tradícia, skúsenosti, ústretovosť!


Všetko pre tlačiarne.
Piamy dovozca tovaru zo zahraničia.

 

Spoločnosti Grand – MS, s.r.o, však predáva svoj tovar aj prostredníctom iných e-shopov. Budeme radi, ak niektorí z nich navštívite a nájdete v nich to, čo Vás zaujíma.


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

Rozžiar svoj domov s veľkonočnými dekoráciami!

18.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! Ich jemné farby a detaily prinesú do vášho domova pocit života a energie. V predajni spoločnosti Grand – MS, s.r.o., či jej e-shopoch nájdete širokú paletu sliepočiek a kuriatok a to nielen z dreva, ale i vo forme rôznych iných dekorácií, ako sú napríklad prestierania, [...]

Krásna kreatívna veľkonočná výzdoba: Od vankúšov, cez obrusy, obrazy, dekoračné vrecúška až po tašky.

16.03.2024

Živé farby kreatívnej veľkonočnej výzdoby! Veľká noc je jedným z najkrajších sviatkov, ktorý nám prináša radosť a obnovu. Je to čas, keď sa môžeme tešiť na jarné slnko, kvety a krásnu veľkonočnú výzdobu. A ak hľadáte spôsob, ako pridať do vášho domova ešte viac radosti a veľkonočnej atmosféry, mali by ste si pozrieťa „Obliečky na vankúše“ s [...]

Dotvorte veľkonočnú idylu s dekoračnou keramikou s veľkonočnou tématikou!

14.03.2024

Originálne dekorácie pre dokonalú atmosféru, ktoré zútulnia váš domov! Blíži sa Veľká noc a s ňou spojená radostná atmosféra plná farieb, vôní a tradícií. Jednou z najkrajších sprievodných zložiek tohto sviatku je však určite výzdoba, ktorá dotvára domácu pohodu a pridáva k nej ten správny šmrnc. Veľkonočná výzdoba sa môže prejaviť v mnohých [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 770
Celková čítanosť: 1031236x
Priemerná čítanosť článkov: 1339x

Autor blogu