Založ si blog

Dovolenka nie je len oddych na lehátku, ale i aktívny relax!

 

Dovolenka bez dobrodružstva a štipky adrenalínu, nie je pravá dovolenka!

Preto vyskúšajte malé teleskopické udice. Nakoľko sú takmer vo veľkosti plniaceho pera, môžete ich mať stále so sebou a vôbec Vám nebudú zavadzať. Dajú sa dokonca nosiť vo vrecku, či mať stále uložené v automobile, takže ich môžete využiť vždy, keď sa naskytne príležitosť, pritom ich cena je len 15 €! Svojím priateľom, či doma potom môžete rozprávať príhody, ktoré sa Vám podarilo pri love rýb zažiť! Ak môžem poradiť, neváhajte a túto drobnosť si čím skôr kúpte, aby Ste boli pripravení ju využíť hneď pri prvej príležitosti. Na výber je viacero druhov v rôznych farebných prevedeniach.


Malá teleskopická udica veľkosti pera !!!
Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne“, „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Ak Ste zvedaví kde si môžete tieto „Malé teleskopické udice“ za tak výhodnú cenu zakúpiť, tak ich nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu, pričom okrem kamennej predajne, svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne„, ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness náradie a doplnky.

 

Tu si môžete pozrieť e-shopy spoločnosti i Grand – MS, s.r.o. Budeme radi, ak niektorí z nich navštívite a nájdete v nich to, čo Vás zaujíma. Tešíme sa na Vašu návštevu.


E-shop „Tonery do tlačiarne“, prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.o.


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

16.04.2024

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu! Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári [...]

Zábava, Trendy a Štýl – s ktorým sa budete cítiť skvelo!

15.04.2024

Staňte sa súčasťou trendu, s ktorým sa budete cítiť skvelo! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! S našimi vtipnými motívmi na tielkach, tričkách, mikinách a čiapkách sa nemusíte len vkusne a vtipne obliekať, ale aj rozveseľovať okolie a vyzdvihovať svoj jedinečný [...]

Unikátne Darčeky Pre Malých Hrdinov: Personalizované Fotorámy Na Mieru!

11.04.2024

Kúzlo osobných spomienok zachytených v personalizovanom fotorámiku! Vitajte v svete nezabudnuteľných spomienok a jedinečných darčekov! Chcete uchovať tie najdôležitejšie momenty života vašich malých zázrakov? Tak vám predstavujeme náš úžasný personalizovaný fotorámik od spoločnosti Grand-MS, s.r.o.! S týmto jedinečným fotorámikom môžete večne zachytiť [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 784
Celková čítanosť: 1057288x
Priemerná čítanosť článkov: 1349x

Autor blogu