Založ si blog

Pre cyklistov, kolobežkárov i motorkárov!

Odolné voči slnku, dažďu i snehu!

Možné používať, ako v lete, tak i zime!

Vhodné do exteriéru i interiéru!

Začalo obdobie keď vyťahujeme svoje bicykle, kolobežky, skútre, či motorky. Ako však zabrániť tomu, aby neboli zaprášené a nemuseli by sme ich tak často čistiť. Odpoveď je jednoduchá. Stačí používať „Ochrannú plachtu na bicykel, skúter, motorku, či elektrokolobežku„. Pri používaní ochrannej plachty sa na váš bicykel, či motorku nebude prášiť a takýmto jednoduchým spôsobom ich ochránite aj pred slnkom, či dažďom. Ochranná plachta je jednoduchým a lacným  prostriedkom na ochranu uvedených dopravných prostriedkov.

Môžete ju zakúpiť už v cene od 2,98 € !!!


Kvalitné plachty na bicykle, motorky, elektrokolobežky.

Ak Ste zvedaví kde si môžete túto  „Ochrannú plachtu“ za výhodnú cenu zakúpiť, tak ju nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu, pričom okrem kamennej predajne, svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Tonery do tlačiarne„, ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, „Spektrum Shop„, ktorý je zameraný na satelitnú techniku, kamerové systémy a svetelné systémy a e-shop „Buď Fit„, ktorý je zameraný na oblečenie do telocvične, outdoorové voľnočasové aktivity a rôzne fitness náradie a doplnky.


Priamy dovozca spotrebného materiálu pre tlačiarne.

Záverom môjho blogu si môžete pozrieť e-shopy spoločnosti i Grand – MS, s.r.o. Budeme radi, ak niektorí z nich navštívite a nájdete v nich to, čo Vás zaujíma. Tešíme sa na Vašu návštevu.


E-shop „Tonery do tlačiarne“, prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.o.


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

Veľkonočná výzdoba, ktorá poteší každé srdce.

19.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! V blížiacej sa Veľkej Noci sa cítime ako malé deti, plné očakávaní, radosti a veselých farieb. Ak hľadáte spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby vaša domácnosť žiarila šťastím, nezabudnite na dôležitý prvok – veľkonočnú výzdobu. [...]

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 773
Celková čítanosť: 1038594x
Priemerná čítanosť článkov: 1344x

Autor blogu