Založ si blog

Sen každého malého dievčatka – Prekrásna TUTU sukňa!

 

Módna „TUTU SUKŇA“ je snom každého malého dievčatka. Po oblečení sa z nej stane malá princezná. Naše sukne sú kvalitné, neskutočne nadýchané a bohaté. Sú vhodné ako na nosenie, tak i zábavu, či párty.


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Nezabudnite, že Vianoce sa blížia!

 

Ak Vás naša ponuka na „Tutu – Dolly sukňu“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných produktov si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok a „Tutu – Dolly sukňu“ , si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Zápichy do torty: Elegancia, Krása a Kvalita pre vaše slávnostné chvíle!

14.06.2024

Personalizované zápichy: Vyrobené na mieru pre vašu oslavu! Chceli by ste svoju tortu ozdobiť niečím výnimočným? Naše zápichy do torty sú ideálnym riešením pre každého cukrára, cukráreň aj domáceho kuchára. Tieto elegantné a štýlové doplnky dodajú vašim tortám a iným slávnostným dezertom unikátny vzhľad, ktorý zaujme každého hosťa. Keďže naše [...]

Objavte komfort a štýl so značkou RANGER!

13.06.2024

Tielka, Tričká a Mikiny RANGER – to pravé pre Vás! Ak hľadáte kvalitné a štýlové oblečenie, ktoré vám poskytne pohodlie počas celého dňa, značka RANGER je tou správnou voľbou. Naše športové tielka, tričká a mikiny sú navrhnuté nielen pre športovcov, ale aj pre bežných zákazníkov, ktorí si potrpia na pohodové nosenie a moderný vzhľad. Jednou z [...]

Ako jednoducho zistíte, či voda vo vašej studni, bazéne, kotle, či akváriu, je čistá a kvalitná?

12.06.2024

Už nemusíte vyhľadávať laboratóriá, či testovať vodu papierikmi! Digitálny tester vody je nenahraditeľným pomocníkom pre všetkých, ktorí dbajú o kvalitu a čistotu vody. Tento šikovný prístroj dokáže merať až tri veličiny: pH, TDS (Total Dissolved Solids) a teplotu vody, čo ho robí ideálnym pre široké spektrum použitia. Tento tester je vhodný na meranie [...]

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 825
Celková čítanosť: 1126794x
Priemerná čítanosť článkov: 1366x

Autor blogu