Založ si blog

Perfektný darček pre každého staviteľa, či zberateľa a to bez rozdielu či je veľký, alebo malý!

 

Tieto mimoriadne kvalitné „Stavebnice motocyklov“ potešia každého staviteľa, či zberateľa a to bez rozdielu, či je malý, alebo veľký. Ich kvalitné a dokonalé spracovanie spôsobuje pri stavbe týchto modelov nevýslovnú eufóriu a radosť. Doprajte tento pocit tým, na ktorých Vám záleží.


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

Nezabudnite, že Vianoce sa blížia a ide prekrásny darček!

 

Ak Vás naša ponuka na „Stavebnice motocyklov“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Stavebnice motocyklov“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

Veľkonočná výzdoba, ktorá poteší každé srdce.

19.03.2024

Veľkonočné sliepočky a kuriatka sú ďalším nenahraditeľným prvkom veľkonočnej výzdoby! V blížiacej sa Veľkej Noci sa cítime ako malé deti, plné očakávaní, radosti a veselých farieb. Ak hľadáte spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby vaša domácnosť žiarila šťastím, nezabudnite na dôležitý prvok – veľkonočnú výzdobu. [...]

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Škola / Školstvo / Žiak /

Školákom sa začali veľkonočné prázdniny, do lavíc sa vrátia o týždeň

28.03.2024 07:30

Veľkonočné prázdniny sú pre školákov posledným dlhším voľnom pred koncom školského roka.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 773
Celková čítanosť: 1038566x
Priemerná čítanosť článkov: 1344x

Autor blogu