Založ si blog

Zle počujete televízor, rozhovor, či iné zvuky?

 

Pohodlne a diskrétne zlepší sluch!

S vekom väčšinou prichádzajú rôzne problémy. Jedným z nich môžu byť aj problémy so sluchom. Je nepríjemne keď nedostatočne počujete svoje deti, vnúčatá, rozhovor s priateľmi, televízor, či iné zvuky. Pomôcť Vám to môže napríklad „Prístroj na zlepšenie sluchu – CYBER SONIC“, ktorý zosilňuje zvuky až v okruhu 30 m. Je využiteľný ako v rodine, tak i na pracovisku, v škole, či prírode. Nakoľko má až 3 veľkosti, je vhodný do každého ucha, pričom dokáže regulovať hlasitosť. Jeho nosenie je pritom diskrétne a nepôsobí rušivým dojmom.

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

S týmto darčekom potešíte každého zle počujúceho !

Ak Vás naša ponuka na „Prístroj na zlepšenie sluchu – CYBER SONIC“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Prístroja na zlepšenie sluchu – CYBER SONIC“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)  – obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení, fitness náradia, či rôzne fitness, či iné doplnky doplnky.
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Pomoc pri skrotení vysokého krvného tlaku – bez chémie!

24.04.2024

Prírodná cesta k zdraviu: Rastlinné účinky na normalizáciu krvného tlaku! Vitajte v našom blogu, kde sa zameriame na prírodné riešenia pri normalizácii krvného tlaku. Dnes by sme radi predstavili našu inovatívnu náplasť, ktorá využíva silu rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny na účinnú úľavu. Naša náplasť je navrhnutá špeciálne na [...]

Pomoc pri kŕčových žilách, opuchoch, žilovom edéne, kŕčoch, svrbení, pálení, necitlivosti, bolesti a únave dolných končatín!

23.04.2024

Pomôžte svojím dolným končatinám bez vedľajších účinkov! Dnes vám predstavíme účinný spôsob, ako sa zbaviť bolesti a nepohodlia spojeného s kŕčovými žilami a inými ochoreniami dolných končatín bez použitia chemických látok. Naše riešenie je založené na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starodávnej čínskej medicíne, ktorá už viac ako [...]

Bolia Vás ľadviny, či máte problémy s prostatou?

22.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Trápite sa s problémami s obličkami či prostatou a neviete si poradiť? Vyskúšajte náplasť určenú na tento účel a obsahujúcu len prírodné extrakty. Náplasť je určená na podporu zdravia obličiek, pomáha obnoviť ich činnosť a zlepšiť ich fungovanie. Či už máte problémy s častým močením [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 790
Celková čítanosť: 1068877x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu