Založ si blog

Ako jednoducho a lacno zabezpečiť svoj byt, dom, garáž, pracovisko, či iné priestory!

 

Zariadenie pritom stojí len 3 € !

Prichádzame s ponukou mimoriadne lacného, no účinného bezpečnostného výstražného zariadenia „Alarm system na okno alebo dvere“, ktoré je možné použiť prakticky na všetky otvory, ktoré sa otvárajú.  Montáž zariadenia dokáže realizovať prakticky každý, nakoľko stačí len odlepiť zadnú časť zriadenia a túto priložiť (nalepiť) na požadované miesto, ktoré potrebujeme zabezpečiť proti vstupu nežiadúcich osôb.  Takýmto jednoduchým spôsobom si dokážete ochrániť svoj domov, pracovisko, či iné priestory. 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

 

S týmto darčekom potešíte každého, kto si chce zabezpečiť priestory !

Ak Vás naša ponuka na „Alarm system na okno alebo dvere“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Alarm system na okno alebo dvere“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)   obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení (tričká, tielka, mikiny, slipy, boxerky, ponožky, ……), fitness náradia, rôzne fitness doplnky, či iné doplnky (stopky, hodinky, pásy, či odevy na chudnutie, …..).
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Zábava a vzdelanie v jednom balení. Vnúčatá, či deti Vám budú vďačné!

10.05.2024

Stavebnica ktorá nielen zabáva, ale i učí! Ak hľadáte zaujímavú hračku, ktorá nielen zabaví, ale aj vzdeláva vaše deti, Ste na správnom mieste! Predstavujeme vám našu detailnú stavebnicu automobilu, ktorá je perfektným darčekom pre každého milovníka stavebníc, či automobilov. Ide o skutočne krásnu stavebnicu automobilu, ktorá nie je len obyčajná hračka [...]

Zábava a vzdelanie v jednom balení!

09.05.2024

Dinosaury sa vracajú! Získajte svoju zábavno-vzdelávaciu stavebnicu pre deti už dnes! Vitajte, starí rodičia, rodičia a malí dobrodruhovia! Ak hľadáte zábavnú a vzdelávajúcu hračku pre vaše deti, naša veľká vzdelávacia sada dinosaurov je presne to, čo potrebujete! Sada obsahuje troch rôznych dinosaurov: Tyrannosaura, Raptora a Triceratopsa, pripravených na [...]

Nenechajte sa zaskočiť počasím!

08.05.2024

Presná a včasná predpoveď počasia! Ahoj nadšenci do moderných technológií a tí, čo hľadajú spoľahlivého spoločníka pre sledovanie počasia! Predstavujeme vám našu bezdrôtovú meteorologickú stanicu, ktorá je certifikovaná na používanie v krajinách EÚ. S jej množstvom funkcií a jednoduchým ovládaním budeš mať počasie pod kontrolou ako nikdy predtým! [...]

Dolinková

Ochranná ruka či ultimátum? Smer podržal Dolinkovú, čas má však už len do konca mesiaca

11.05.2024 05:00

Je to šanca ukázať, čo dokáže, povedal predseda zdravotníckeho výboru Vladimír Baláž (Smer).

koláž, fotky, mReportér

Ľuďom pod Tatrami sa naskytol nevšedný pohľad na divú zver priamo v obci. Neboli to ale medvede

11.05.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Na Orave našli mŕtve telo s bodnou ranou, nevylúčili cudzie zavinenie

10.05.2024 18:21

Prípadom sa zaoberajú žilinskí kriminalisti.

Steve Bannon

Trumpov exporadca Bannon neuspel s odvolaním v kauze pohŕdania Kongresom

10.05.2024 16:44

Teraz mu hrozí, že si trest bude musieť odpykať.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 805
Celková čítanosť: 1090420x
Priemerná čítanosť článkov: 1355x

Autor blogu