Založ si blog

Nielen sa neotráviť, ale dýchať čistý vzduch!

 

Už sa nemusíte báť o svoje zdravie!

Kúrite si pevným palivom, alebo sa zdržujete v miestnostiach so znečisteným ovzduším? Už sa nemusíte báť, že sa otrávite, alebo si poškodíte zdravie. Je tu profesionálny monitor kvality vzduchu, ktorý Vás ochráni. Profesionálny digitálny monitor kvality vzduchu s LCD displejom je vítanou novinkou na našom trhu.

 

Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“ a „Buď Fit“.

Ak Vás naša ponuka na  „Profesionálny monitor kvality vzduchu“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Profesionálneho monitora kvality vzduchu“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Všetko pre vaše tlačiarne a mnoho iného!


E-shop „Buď Fit“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.


E-shop „Spektrum Shop“ prevádzkuje spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

 

  • Tonery do tlačiarne(www.tonerydotlaciarne.sk) – ktorý je zameraný na spotrebný materiál pre tlačiarne, ale i rôzne iné druhy tovaru, určené pre atramentové i tonerové tlačiarne. Nájdete tu najširšiu ponuku atramentových a tonerových kaziet, náplní, či farieb pre tlačiarne Brother, Canon, Dell, Epson, Hewlett Packard (HP), IBM, Konica Minolta, Kodak, Kyocera, Lexmark, OKI, Olivetti, Panasonic, Philips, Ricoh, Samsung, Sharp, Xerox, …. a to všetko za veľmi výhodné ceny. Samozrejmosťou je mimoriadne široký výber farebných strún pre 3D tlač a 3D perá. Pestrý výber foto papieru rozhodne uspokojí aj tých náročnejších záujemcov. Okrem uvedeného však v ponuke tohto e-shopu nájdete aj materiál pre renovátorov atramentových a tonerových kaziet, ako napríklad čipy, tonerový prášok, atramenty, OPC valce, stierky a iné.
  • Buď Fit(www.bud-fit.sk)   obchod zameraný na odevy pre rôzne druhy fitness cvičení (tričká, tielka, mikiny, slipy, boxerky, ponožky, ……), fitness náradia, rôzne fitness doplnky, či iné doplnky (stopky, hodinky, pásy, či odevy na chudnutie, …..).
  • Spektrum Shop(www.spektrum-shop.sk) – nájdete tu komplexnú ponuku satelitnej techniky vrátane príslušného  inštalačného materiálu, komplexnú ponuku kamerových systémov, vrátane inštalačného materiálu, komplexnú ponuku LED osvetlení, vrátane inštalačného materiálu. Do budúcna pripravujeme komplexnú ponuku „Smart Home“ technológií.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Tielka, tričká, mikiny s tématikou „BOJOVÝCH ŠPORTOV“.

07.09.2024

Oživte svoj šatník tričkami „RANGER“ s témou bojové športy! Letný čs je dokonalý na využívanie tielok, tričiek, či mikín značky „RANGER“. Dané odevy sú ľahké, priedušné, dobre sa nosia a môžete s nimi dokonale vyjadriť svoj životný štýl, či svoje záľuby. Dnes uvedieme zopár ukážok z kolekcie zameranej na bojové športy. Na budúce [...]

Široký výber a bezkonkurenčné ceny!

03.09.2024

Atramentové a tonerové náplne a kazety za výhodné ceny! Ak hľadáte spoľahlivý a kvalitný spotrebný materiál pre vašu tlačiareň, ste na správnom mieste. Ponúkame jeden z najširších sortimentov atramentových a tonerových kaziet na trhu. Naše produkty sú ideálne pre každého – od predajcov až po konečných zákazníkov, ktorí hľadajú najlepší pomer kvality a [...]

Krása každej sezóny u Vás doma!

02.09.2024

Dekoračné obliečky na vankúše pre jar, leto, jeseň a zimu! Premeňte svoj domov podľa nálady a ročného obdobia s našimi dekoračnými obliečkami na vankúše. Vyberte si z jarných, letných, jesenných či zimných motívov a nechajte, aby vaše vankúše odrážali krásu každej sezóny. V ponuke máme aj špeciálne vianočné a novoročné motívy, ktoré dodajú vášmu [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 877
Celková čítanosť: 1212070x
Priemerná čítanosť článkov: 1382x

Autor blogu