Založ si blog

Pre každého niečo.

 

Prestížna pánska značka „JockMail“ ponúka pre každého niečo!

Rôzne strihy, tvary, farby a veľkosti.


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoj e-shop:
„Buď Fit“.

S týmto darčekom potešíte bez rozdielu každého, muža !

Ak Vás naša ponuka   Luxusné pánske slipy JOCKMAIL  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Luxusných pánskych slipov JOCKMAIL“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

16.04.2024

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu! Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári [...]

Zábava, Trendy a Štýl – s ktorým sa budete cítiť skvelo!

15.04.2024

Staňte sa súčasťou trendu, s ktorým sa budete cítiť skvelo! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! S našimi vtipnými motívmi na tielkach, tričkách, mikinách a čiapkách sa nemusíte len vkusne a vtipne obliekať, ale aj rozveseľovať okolie a vyzdvihovať svoj jedinečný [...]

Unikátne Darčeky Pre Malých Hrdinov: Personalizované Fotorámy Na Mieru!

11.04.2024

Kúzlo osobných spomienok zachytených v personalizovanom fotorámiku! Vitajte v svete nezabudnuteľných spomienok a jedinečných darčekov! Chcete uchovať tie najdôležitejšie momenty života vašich malých zázrakov? Tak vám predstavujeme náš úžasný personalizovaný fotorámik od spoločnosti Grand-MS, s.r.o.! S týmto jedinečným fotorámikom môžete večne zachytiť [...]

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 784
Celková čítanosť: 1056835x
Priemerná čítanosť článkov: 1348x

Autor blogu