Založ si blog

Ako na vrásky na tvári, pod očami, dekolte, krku, či brade?

 

Ako docieliť peknú hladkú pleť bez vrások?

Dobré výsledky pri odstraňovaní vrások na čele, pod očami, lícach, krku, či dekolte môžete dosiahnuť používaním osvedčených špeciálnych „Protivráskových náplastí„, ktoré Vám ponúkame v našich predajniach. Pravidelným používaním 11 dielnej silikónovej sady protivráskových náplastí na tvár, krk a dekolt dochádza k vypínaniu pleti a zlepšovaniu pružnosti pokožky, v dôsledku čoho dochádza k redukcii vrások.  Veľkou výhodou je, že náplaste je možné používať opakovane!

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoj e-shop:
„Spektrum Shop“.

 

Tento produkt poteší každú ženu !

 

Ak Vás naša ponuka  na  Protivráskové náplaste  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok Protivráskové náplaste  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich e-shopov.

 

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Každý z uvedených e-shopov je zameraný na iný druh tovaru a môžete ho navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Sme priamy dovozca tovaru zo zahraničia.
U nás si môžete za výhodné ceny objednať nielen kvalitné atramentové náplne a kazety, či tonerové náplne a kartridge pre laserové tlačiarne, ale i struny pre 3D tlač, fotopapier a množstvo iného tovaru pre tlačiarne a tlač.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

Škola bude pomaly končiť, ale humor zostne: Vtipné tričká a mikiny na pamiatku školských čias!

18.04.2024

Záverečný školský zvonček s humorom! Vitajte, mladí absolventi! Čas školských lavíc sa blíži ku koncu a otvára sa pred vami nová kapitola plná výziev a príležitostí. Aby ste si túto dôležitú udalosť mohli uctiť štýlovo a so štipkou humoru, pripravili sme pre vás špeciálnu ponuku vtipných tričiek, mikín a čiapok, s originálnymi grafickými námetmi! Nech [...]

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

16.04.2024

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu! Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári [...]

Zábava, Trendy a Štýl – s ktorým sa budete cítiť skvelo!

15.04.2024

Staňte sa súčasťou trendu, s ktorým sa budete cítiť skvelo! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! S našimi vtipnými motívmi na tielkach, tričkách, mikinách a čiapkách sa nemusíte len vkusne a vtipne obliekať, ale aj rozveseľovať okolie a vyzdvihovať svoj jedinečný [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 785
Celková čítanosť: 1060180x
Priemerná čítanosť článkov: 1351x

Autor blogu