Založ si blog

Tutu sukne pre malé princezné – na bežné nosenie!

 

Radosť, elegancia a kvalita!

Tieto neskutočne nadýchané a kvalitné módne „Tutu sukne“ v rôznych farebných prevedeniach, dostanete len v našich predajniach. Takáto tutu sukňa je vhodná pre každú malú slečnu.


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Buď Fit“ a „Tonery do tlačiarne“.

 

Vhodné pre každú malú slečnu!

Ak Vás naša ponuka  na  „Tutu sukne“   zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už  20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok Tutu sukne a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Každý z uvedených e-shopov je zameraný na iný druh tovaru a môžete ho navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Sme priamy dovozca tovaru zo zahraničia.
U nás si môžete za výhodné ceny objednať nielen kvalitné atramentové náplne a kazety, či tonerové náplne a kartridge pre laserové tlačiarne, ale i struny pre 3D tlač, fotopapier a množstvo iného tovaru pre tlačiarne a tlač.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

    

 

 

 

 

 

Veľkonočné radovánky bez „OPICE“!

28.03.2024

Doprajte si drink bez toho, aby Vám bolo ráno zle! Vitajte v dobe, kedy sa často zábava mieša s opicou a hľadáte rýchle riešenie. Ak aj vy patríte k tým, ktorí si počas Veľkonočných sviatkov doprajú viac alkoholu, než by mali, nie je to nič príjemné, ale nezúfajte! Prichádzajú prírodné náplaste, noví spojenci v boji proti opici. Tieto náplaste sú [...]

Ako na dlhodobú úľavu od bolesti chrbtice, kĺbov a ramien!

23.03.2024

Utlmte nepríjemnú bolesť, ktorá Vám zhoršuje kvalitu života a to bez použitia umelej chémie! Bolesť chrbtice, kĺbov a ramien môže byť skutočnou záťažou pre každodenný život. Od bežných úloh až po vykonávanie každodenných aktivít, nepríjemné pocity môžu obmedziť náš životný štýl a pohodu. Našťastie, nové náplaste na prírodnej báze ponúkajú [...]

V súčasnosti najpredávanejšie veľkonočné dekorácie!

21.03.2024

Dekorácie, ktoré sú v súčasnej dobe v našej predajni najpredávanejšie! V blížiacej sa Veľkej Noci hľadáme spôsob, ako vytvoriť tú správnu atmosféru a zaistiť, aby naša domácnosť žiarila šťastím. Preto nesmieme zabudnúť na dôležitý prvok, ktorým je veľkonočná výzdoba. Nakoľko v súčasnej predveľkonočnej dobe je pohyb v dekoráciách značný, v [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 774
Celková čítanosť: 1039613x
Priemerná čítanosť článkov: 1343x

Autor blogu