Založ si blog

Detský šijací stroj, s ktorým môžete robiť i drobné práce. – Hračka pre mladé dámy!

 

Šijací stroj pre mladé dámy + naviac  stôl k stroju!


Mini šijací stroj so stolíkom NEEDLE 2 pre deti a začiatočníkov.


Grand – MS, s.r.o. a jeho e-shopy: Spektrum-shop, Buď-Fit a Tonery do tlačiarne.

Ak Ste zvedaví kde si môžete tento unikátny „Mini šijací stroj so stolíkom NEEDLE 2 pre deti a začiatočníkov“ za mimoriadne výhodnú cenu zakúpiť, tak ho nájdete v ponuke spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu.

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Uvedené e-shopy môžete navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Sme priamy dovozca tovaru zo zahraničia.
U nás si môžete za výhodné ceny objednať nielen kvalitné atramentové náplne a kazety, či tonerové náplne a kartridge pre laserové tlačiarne, ale i struny pre 3D tlač, fotopapier a množstvo iného tovaru pre tlačiarne a tlač.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

Vaše riešenie na bolesť chrbtice a kĺbov – Bez použitia chémie – A hlavne bez vedľajších účinkov!

16.06.2024

Úľava od bolesti prirodzenou cestou a vez vedľajších účinkov! Pomoc čisto na rastlinnej báze! Bolesť chrbtice a kĺbov môže byť nepríjemná a obmedzujúca, najmä pre starších ľudí a tých, ktorí trpia chronickými problémami. Našťastie, existuje prirodzená cesta, ako túto bolesť zmierniť bez použitia chemických liekov. Pomocou liečivých účinkov rastlinných [...]

Zápichy do torty: Elegancia, Krása a Kvalita pre vaše slávnostné chvíle!

14.06.2024

Personalizované zápichy: Vyrobené na mieru pre vašu oslavu! Chceli by ste svoju tortu ozdobiť niečím výnimočným? Naše zápichy do torty sú ideálnym riešením pre každého cukrára, cukráreň aj domáceho kuchára. Tieto elegantné a štýlové doplnky dodajú vašim tortám a iným slávnostným dezertom unikátny vzhľad, ktorý zaujme každého hosťa. Keďže naše [...]

Objavte komfort a štýl so značkou RANGER!

13.06.2024

Tielka, Tričká a Mikiny RANGER – to pravé pre Vás! Ak hľadáte kvalitné a štýlové oblečenie, ktoré vám poskytne pohodlie počas celého dňa, značka RANGER je tou správnou voľbou. Naše športové tielka, tričká a mikiny sú navrhnuté nielen pre športovcov, ale aj pre bežných zákazníkov, ktorí si potrpia na pohodové nosenie a moderný vzhľad. Jednou z [...]

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do palácu odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 07:00

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Ursula von der Leyenová

V EÚ sa rozdeľuje moc, Slovensko bude zastupovať Pellegrini

17.06.2024 06:00

Prezident Peter Pellegrini dnes odcestuje do Bruselu, aby zastupoval Slovensko na neformálnom summite Európskej únie.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 826
Celková čítanosť: 1127585x
Priemerná čítanosť článkov: 1365x

Autor blogu