Založ si blog

Nielen do núdzových situácií, ale i výlety, či kemp. – Môže zachrániť život!

Vodotesná pláštenka z hliníkovej fólie – vhodná na prežitie, na kempy, na výlety … . Ochraňuje pred dažďom a udržiava v teple i pri nízkej teplote. Odraz slnečného svetla a absorpcia tepla vás udrží v chlade v horúcom počasí. Pláštenka je ultra ľahká s úložným vakom, ľahko prenosná.


Predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni a cez svoje e-shopy:
„Buď Fit“, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne“.

Nezabudnite, že takáto lacná a jednduchá vec Vám môže zachrániť život!

 

Ak Vás naša ponuka na „Núdzový nepremokavý plášť“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu. Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok Núdzový nepremokavý plášť  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

*********************************************************************

Okrem kamennej predajne, spoločnosť Grand – MS, s.r.o., svoj tovar predáva cez svoje e-shopy „Buď Fit„, „Spektrum Shop“ a „Tonery do tlačiarne„. Každý z uvedených e-shopov je zameraný na iný druh tovaru a môžete ho navštíviť kliknutím na niektorý z nižšie uvedených zobrazení.

 


Sme priamy dovozca tovaru zo zahraničia.
U nás si môžete za výhodné ceny objednať nielen kvalitné atramentové náplne a kazety, či tonerové náplne a kartridge pre laserové tlačiarne, ale i struny pre 3D tlač, fotopapier a množstvo iného tovaru pre tlačiarne a tlač.

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

 

 

Zápichy do torty: Elegancia, Krása a Kvalita pre vaše slávnostné chvíle!

14.06.2024

Personalizované zápichy: Vyrobené na mieru pre vašu oslavu! Chceli by ste svoju tortu ozdobiť niečím výnimočným? Naše zápichy do torty sú ideálnym riešením pre každého cukrára, cukráreň aj domáceho kuchára. Tieto elegantné a štýlové doplnky dodajú vašim tortám a iným slávnostným dezertom unikátny vzhľad, ktorý zaujme každého hosťa. Keďže naše [...]

Objavte komfort a štýl so značkou RANGER!

13.06.2024

Tielka, Tričká a Mikiny RANGER – to pravé pre Vás! Ak hľadáte kvalitné a štýlové oblečenie, ktoré vám poskytne pohodlie počas celého dňa, značka RANGER je tou správnou voľbou. Naše športové tielka, tričká a mikiny sú navrhnuté nielen pre športovcov, ale aj pre bežných zákazníkov, ktorí si potrpia na pohodové nosenie a moderný vzhľad. Jednou z [...]

Ako jednoducho zistíte, či voda vo vašej studni, bazéne, kotle, či akváriu, je čistá a kvalitná?

12.06.2024

Už nemusíte vyhľadávať laboratóriá, či testovať vodu papierikmi! Digitálny tester vody je nenahraditeľným pomocníkom pre všetkých, ktorí dbajú o kvalitu a čistotu vody. Tento šikovný prístroj dokáže merať až tri veličiny: pH, TDS (Total Dissolved Solids) a teplotu vody, čo ho robí ideálnym pre široké spektrum použitia. Tento tester je vhodný na meranie [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 825
Celková čítanosť: 1126599x
Priemerná čítanosť článkov: 1366x

Autor blogu