Založ si blog

Šport a dobrá nálada – nielen pre fanúšikov zápasu a JIUJITSU!

 

Tielka, tričká, mikiny, ale i iné!

Ako výrobcovia nemáme problém poskytnúť potlač tielok, tričiek, mikín, čiapok, tašiek, vankúšov, ….. vo vami požadovaných vzoroch, či farbách. Potlačíme však aj sklo, drevo, plasty, plátno, papier, fólie, či rôzne predmety, ako napr. mobily, kufre …… .

Vyrába a predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni, ako i prostredníctvom svojich e-shopov „Spektrum-Shop“, „Buď-Fit“ a „Tonery do tlačiarne“.

 

Dokážeme vyhovieť každému!

Ak Vás naša ponuka  na  „Potlač mikín, tričiek a iných predmetov“   zaujala, môžete si na našich stránkach vybrať motív podľa vášho uváženia, prípadne zaslať text, či foto, ktoré by Ste chceli mať na tričku, mikine, taške, šálke, vankúši, ….. . Naša spoločnosť Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už  20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na niektorý z hore uvedených obrázkov a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov. Prípadne sa s nami spojte telefonicky, či e-mailom.

 

Vytlačíme veľké fotografie, štúdie, nákresy, či plány až do dĺžky 15 metrov! Skenujeme dokumenty až do šírky 1,80 metra! Dokumenty k naskenovaniu zašlete digitálne a my Vám ich zašleme vytlačené! Ich poskladanie zabezpečíme na kvalitných skladačkách na príslušný formát.

Kontakt e-mailom: info@grand-ms.sk, prípadne telefonicky: 0905 520 305.

 

*********************************************************************

Linky na ktorých nakúpite za výhodné ceny kvalitný tovar:

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

 

Dovolenkový štýl s tričkami „RANGER“ pre celú rodinu!

28.04.2024

Oživte svoj šatník značkovými tričkami „RANGER“! Blíži sa čas dovoleniek, a to znamená, že je ten správny čas oživiť váš šatník o niečo netradičné a vhodné na dovolenku. Či už smerujete do hôr, na pláž, alebo len tak na výlet, máme pre vás niečo špeciálne – RANGER tielka, tričká a mikiny s potlačou, ktoré vám dodajú ten správny [...]

Prirodzená cesta k lepšiemu spánku, bez chemických látok!

27.04.2024

Zlepšite kvalitu svojho spánku pomocou prírodných riešení! Vitajte na našom blogu venovanom vám, ktorí bojujete so zaspávaním alebo trpíte poruchami spánku! Ak hľadáte prírodnú alternatívu k riešeniu svojich spánkových problémov, ste na správnom mieste. Náplasť na spanie je založená na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starovekej čínskej [...]

Objavte štýlové tielka, tričká a mikiny „RANGER“ s originálnou potlačou pre každého!

26.04.2024

Značka „RANGER“ – viac než len oblečenie! Unikátne potlače pre každého nadšenca! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 794
Celková čítanosť: 1074266x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu