Založ si blog

Zahrievajte sa štýlovo: Nová kolekcia mikín s unikátnou potlačou!

V našej ponuke nájdete nielen mikiny s vtipnou potlačou, ale i mikiny, tričká, či tielka, z ktorých si môžu vybrať motorkári, vodiči, športovci, zápasníci, rybári, poľovníci,  školské, či iné krúžky, vojaci, bezpečnostné služby, deti, rodiny, …… skrátka všetky kategórie. U nás si môže vybrať každý. Kto si predsalen nevyberie, môže si poslať k potlači vlastný návrh – foto, či text. Potláčame prakticky všetko od mikín, cez tričká, tielka, vankúše, prestierania, šálky, taniere a iné. Stačí si len vybrať na našom e-shope, alebo nás kontaktovať s požiadavkou.

Mikina s potlačou

 

Tričká, mikiny, vankúše, šálky a iné s rôznou vtipnou potlačou a textami vrátane vlastných !

Rôzne obrázky, texty, vrátane návrhov zákazníka. Potláčame pre skupiny i jednotlivcov. Rôzne farby a veľkosti tielok, tričiek, mikín, podľa Vášho výberu. Ak Vás naša ponuka   „potlač textilu“ zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete objednať a zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok potlač textilu  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

 


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             Michal Hudák      

Prirodzená cesta k lepšiemu spánku, bez chemických látok!

27.04.2024

Zlepšite kvalitu svojho spánku pomocou prírodných riešení! Vitajte na našom blogu venovanom vám, ktorí bojujete so zaspávaním alebo trpíte poruchami spánku! Ak hľadáte prírodnú alternatívu k riešeniu svojich spánkových problémov, ste na správnom mieste. Náplasť na spanie je založená na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starovekej čínskej [...]

Objavte štýlové tielka, tričká a mikiny „RANGER“ s originálnou potlačou pre každého!

26.04.2024

Značka „RANGER“ – viac než len oblečenie! Unikátne potlače pre každého nadšenca! Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo [...]

Zbavte sa problémov s kurími okami, či bradavicami a to bez použitia chémie!

25.04.2024

Prírodné riešenie bez chémie! Ak trpíte bolestivými kurími okami, či bradavicami na nohách, máme pre vás účinné riešenie bez použitia agresívnych chemikálií. Čínska tradičná medicína v kombinácii s pokročilou technológiou prináša náplasť, ktorá vám môže pomôcť ako žiadne iné. Naša náplasť využíva liečivé účinky rastlinných výťažkov a [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 793
Celková čítanosť: 1073310x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu