Založ si blog

Nikdy viac zabudnuté okuliare! Okuliare na čítanie vo veľkosti púzdra, ktoré zmestíte do peňaženky!

 

Nielen súčasný hit, ale i inovácia v pohodlnosti: Okuliare na čítanie, ktoré sú vždy po ruke a nezavadzajú!

Mnoho z nás pozná ten pocit, keď potrebujete okuliare na čítanie, ale zabudnete ich doma alebo ich nechcete neustále nosiť. Avšak s novými inovatívnymi okuliarmi na čítanie, ktoré sa stali súčasným hitom, sa tento problém stáva minulosťou. Tieto okuliare, sú nielen malé a praktické, ale aj štýlové a ľahko prenosné.

Ich najväčšou výhodou je ich kompaktný dizajn. Veľkosťou sa zmestia do veľmi malého púzdra, ktoré je také šikovné, že sa pohodlne vojde do peňaženky! Už nikdy nebudete musieť obmedzovať svoju mobilitu kvôli zabudnutým okuliarom! A to všetko pri zachovaní štýlu, pretože rámy sú dostupné v rôznych farebných odtieňoch a dioptriách, aby vyhovovali každej osobnej preferencii.

Okrem svojej praktickosti sú „Mini prenosné okuliare na čítanie“ okuliare aj pevné a odolné. Ich unikátny dizajn nosového klipu z titánovej zliatiny zaisťuje, že sú flexibilné a pružné, zároveň však odolné voči zlomeniu. Navyše, púzdro, v ktorom sú uložené, ich chráni pred poškodením a stratou, čím zabezpečuje ich dlhú životnosť a stálu dostupnosť.

Jednoduché vysunutie okuliarov z puzdra a ich nasadenie spolu s jednoduchou manipuláciou s nosovým klipom zaisťuje, že sú tieto okuliare praktické a pohodlné v každom použití. Takže pre tých, ktorí chcú mať okuliare vždy po ruke a zároveň si zachovať svoju slobodu pohybu, sú tieto nové okuliare na čítanie ideálnym riešením!

 


Skladacie okuliare vhodné do paňaženky.

 


Prehranie videa k popisovanému produktu!

 

Nikdy viac zabudnuté okuliare: Okuliare na čítanie vo veľkosti púzdra, ktoré zmestíte do peňaženky! 

Ak Vás naša ponuka na  „Mini prenosné okuliare na čítanie“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Mini prenosné okuliare na čítanie“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Ako vyhrať boj s bolesťou z vybočeného palca a to bez umelej chémie!

29.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Vitajte v našom blogu, kde sa zameriavame na prirodzené riešenia pre úľavu od bolesti spôsobenej vybočeným palcom, známym aj ako Hallux Valgus. Dnes sa pozrieme na účinky liečivých rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny, ktoré už tisícky ľudí pomáhajú na celom svete. Naše [...]

Dovolenkový štýl s tričkami „RANGER“ pre celú rodinu!

28.04.2024

Oživte svoj šatník značkovými tričkami „RANGER“! Blíži sa čas dovoleniek, a to znamená, že je ten správny čas oživiť váš šatník o niečo netradičné a vhodné na dovolenku. Či už smerujete do hôr, na pláž, alebo len tak na výlet, máme pre vás niečo špeciálne – RANGER tielka, tričká a mikiny s potlačou, ktoré vám dodajú ten správny [...]

Prirodzená cesta k lepšiemu spánku, bez chemických látok!

27.04.2024

Zlepšite kvalitu svojho spánku pomocou prírodných riešení! Vitajte na našom blogu venovanom vám, ktorí bojujete so zaspávaním alebo trpíte poruchami spánku! Ak hľadáte prírodnú alternatívu k riešeniu svojich spánkových problémov, ste na správnom mieste. Náplasť na spanie je založená na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starovekej čínskej [...]

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, kedy bude musieť ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas) čeliť achillovej päte rezortu - nemocnicou Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42, aktualizované: 17:24

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 795
Celková čítanosť: 1075482x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu