Založ si blog

Je tu čas na obnovenie svojej energie a zdravia prirodzenou cestou s „Prírodnými detoxikačnými náplasťami na chodidlá“!

 

Rozlúčte sa s toxínmi a zlepšite svoje zdravie bez použitia chémie, pomocou tradičnej čínskej medicíny! 

Človek je stvorený na pohyb a aktívny životný štýl, avšak moderná doba nás často uväzňuje za pracovnými stolmi a počítačmi. Sedavý životný štýl môže mať značné negatívne dôsledky na naše zdravie, od bolesti chrbta až po problémy so spánkom a metabolizmom. Pre tých, ktorí hľadajú pomoc bez použitia chémie a uprednostňujú prírodné riešenia, Prírodná detoxikačná náplasť na chodidlá FOOT PATCH – môže byť prvou líniou obrany voči nežiaducim účinkom sedavého životného štýlu.

Tento produkt, ktorý vychádza z pravých koreňov čínskej liečivej medicíny, sa využíva už viac ako tisíc rokov a pomáha miliónom ľudí po celom svete. Svojimi jedinečnými vlastnosťami uvoľňuje toxíny, zvyšuje energetickú hladinu, napomáha kvalitnému spánku a znižuje stres a únavu. Jeho účinky sú citeľné aj v oblasti metabolizmu a krvného obehu, pričom môže byť cenným spojencom pre tých, ktorí bojujú s nadváhou.

Jednou z výhod tohto produktu je jeho diskrétnosť a jednoduchá aplikácia. Stačí jednoducho nalepiť náplasť na chodidlo pred spaním a nechať ju pôsobiť počas noci. Ráno sa zobudíte s pocitom osvieženia a nového začiatku.

Balenie obsahuje 10 kusov (5 párov) náplastí v uzavretom sáčku, čo zabezpečuje dlhodobú zásobu pre pravidelné používanie. Preto neváhajte a urobte prvý krok k zdravšiemu a vyváženejšiemu životu s Prírodnými detoxikačnými náplasťami na chodidlá FOOT PATCH!


Prírodná detoxikačná náplasť na chodidlá FOOT PATCH.

 

Rozlúčte sa s toxínmi a zlepšite svoje zdravie bez chémie, pomocou tradičnej čínskej medicíny! 

Ak Vás naša ponuka na  Prírodné detoxikačné náplaste na chodidlá FOOT PATH  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Prírodné detoxikačné náplaste na chodidlá FOOT PATH“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh. Nájdete nás na linku:
www.bud-fit.sk


E-shop: DEKORÁCIESK
Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Ako vyhrať boj s bolesťou z vybočeného palca a to bez umelej chémie!

29.04.2024

Pomôžte svojím ľadvinám a prostate a to bez použitia chemických látok. Vitajte v našom blogu, kde sa zameriavame na prirodzené riešenia pre úľavu od bolesti spôsobenej vybočeným palcom, známym aj ako Hallux Valgus. Dnes sa pozrieme na účinky liečivých rastlinných výťažkov a starovekej čínskej medicíny, ktoré už tisícky ľudí pomáhajú na celom svete. Naše [...]

Dovolenkový štýl s tričkami „RANGER“ pre celú rodinu!

28.04.2024

Oživte svoj šatník značkovými tričkami „RANGER“! Blíži sa čas dovoleniek, a to znamená, že je ten správny čas oživiť váš šatník o niečo netradičné a vhodné na dovolenku. Či už smerujete do hôr, na pláž, alebo len tak na výlet, máme pre vás niečo špeciálne – RANGER tielka, tričká a mikiny s potlačou, ktoré vám dodajú ten správny [...]

Prirodzená cesta k lepšiemu spánku, bez chemických látok!

27.04.2024

Zlepšite kvalitu svojho spánku pomocou prírodných riešení! Vitajte na našom blogu venovanom vám, ktorí bojujete so zaspávaním alebo trpíte poruchami spánku! Ak hľadáte prírodnú alternatívu k riešeniu svojich spánkových problémov, ste na správnom mieste. Náplasť na spanie je založená na liečivých účinkoch rastlinných výťažkov a starovekej čínskej [...]

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 795
Celková čítanosť: 1075233x
Priemerná čítanosť článkov: 1352x

Autor blogu