Založ si blog

Návod na úsmev: Keď humor stretáva módu!

 

Obleč sa s úsmevom a rozdávaj veselú náladu!

Ahoj, milovníci módy a humoru! Vitajte v svete značkových tielok, tričiek, mikín a čiapok RANGER, kde sa humor stretáva s trendmi a každý deň je dôvod na úsmev! V dnešnom článku vám predstavíme svet vtipnej potlače na tričkách, mikinách, čiapkach a ďalších materiáloch, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári každého a šíria veselú náladu!

Od žartovných citátov a komických obrázkov až po nečakané a originálne dizajny. V našej ponuke nájdete niečo pre každého, kto má rád zábavný a výnimočný štýl. Už si nechcete obliekať nudné a obyčajné oblečenie, ktoré nájdete v predajni na každom rohu? My vám radi pomôžeme zmeniť vašu šatníkovú rutinu na príjemnú a veselú záležitosť!

Nech už máte záľubu v vtipných citátoch, zvieracích postavičkách alebo jedinečných grafických motívoch, naše produkty vám ponúkajú nekonečnú škálu možností, ako vyjadriť svoj štýl a zároveň potešiť ostatných okolo vás a šíriť super náladu! Okrem toho, kto by odolal možnosti vlastniť oblečenie alebo doplnky, ktoré okamžite zvýšia vašu sympatiu a rozjasnia deň každému?

Nenechajte sa unudiť každodennou uniformitou! Dajte svojmu šatníku nový život a pridajte trochu zábavy s našimi vtipnými potlačami. Pretože život je príliš krátky na to, aby ste nosili nudné oblečenie! Zábava sa začína práve teraz, tak neváhajte a vyberte si svoj vtipný štýl ešte dnes!

Ak máte vlastný nápad a chcete, aby vaše oblečenie bolo vyslovene unikátne, či ho chcete prispôsobiť na konkrétnu udalosť, či príležitosť napíšte nám čo požadujete a mi Vám príslušnú časť odevu navrhneme, prípadne zašlite svoje obrázky, fotografie, či texty a my Vám ich potlačíme na požadovaný odev, kufor, kabelku, mobil, …….. .

Tak neváhajte a navštívte náš e-shop na www.bud-fit.sk ešte dnes!

 


Značkové tielka RANGER, s potlačou v rôznych farbách a s rôznymi motívmi.
Možnosť zaslať k potlačeniu aj vlastné foto, grafiku, či text!

Vyrába a predáva Grand – MS, s.r.o., v kamennej predajni, ako i prostredníctvom svojich e-shopov „Spektrum-Shop“, „Buď-Fit“ a „Tonery do tlačiarne“.

 

Obliekaj sa s úsmevom!

Ak Vás naša ponuka na potlačené „Tielka, Tričká, Mikiny, či Čiapky  RANGER zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazené obrázky značkových „Tielok, Tričiek, Mikíny, či Čiapok  RANGER a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Zostaňte svieži aj v týchto teplách!

24.07.2024

Tielka, tričká, mikiny, ale i iné! Leto je v plnom prúde a teploty stúpajú, čo znamená, že je čas prehodnotiť svoj šatník. Tielka RANGER® sú tým najlepším riešením pre horúce dni, keď potrebujete ostať svieži a pohodlný. Naše tielka sú vyrobené z priedušných materiálov, ktoré zaručujú maximálny komfort aj počas tých najteplejších dní. Okrem [...]

Dokonalý komfort pre vaše nohy!

22.07.2024

Pohodlie na každý deň! Objavte výhody našich moderných krátkych ponožiek, ktoré sú ideálne na bežné nosenie, cvičenie aj voľnočasové aktivity. Vďaka silikónovej protisklzovej úprave vnútra päty sa nemusíte obávať zošmykovania ponožiek počas pohybu. Naše ponožky sú navrhnuté tak, aby absorbovali pot, poskytovali antibakteriálnu priedušnosť a zároveň boli [...]

Štýl a Komfort v Jednom!

21.07.2024

JOCK MAIL nielen štýl, ale i pohodlie! Či už hľadáte spodné prádlo na každodenné nosenie, šport alebo špeciálne príležitosti, JOCK MAIL má pre vás ideálny výber. Naše slipy sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré zabezpečujú dlhú životnosť a pohodlie po celý deň. Jedinečné dizajny a precízne spracovanie robia z JOCK MAIL voľbu číslo jedna pre [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 853
Celková čítanosť: 1169469x
Priemerná čítanosť článkov: 1371x

Autor blogu