Založ si blog

Objavte štýlové tielka, tričká a mikiny „RANGER“ s originálnou potlačou pre každého!

 

Značka „RANGER“ – viac než len oblečenie!

Unikátne potlače pre každého nadšenca!

Vitajte v svete jedinečných tielok, tričiek a mikín „RANGER“! Naša kolekcia je určená pre všetkých, či už ste turista, športovec, motorista, rybár, poľovník alebo jednoducho len milovník zvierat. Aj pre vás, milí romantici, pivári, vtipálkovia, alebo tí, ktorí sa radi identifikujú s armádnou tématikou, máme niečo špeciálne.

Nielenže naše služby využívajú základné a stredné školy pri príležitosti ukončenia školského roku, ale môžeme tiež potlačiť vaše vlastné grafiky, fotografie alebo texty na naše výrobky. A nezabúdame ani na živnostníkov a spoločnosti, ktoré hľadajú originálne riešenia pre svoje označenie, reklamu alebo akcie.

Čo robí naše tielka, tričká a mikiny tak jedinečnými? Naše vzory nie sú tuctové, nájdete ich prevažne len u nás. A nie je to len o oblečení! K našim produktom si môžete objednať aj doplnky ako šiltovky, maľované obrazy na plátno, vypaľované obrazy do dreva, šálky, taniere, vankúše, obrusy, prestierania, darčekové vrecúška a oveľa viac.

Navyše, naše tielka, tričká a mikiny nie sú určené len na bežné nosenie, ale sú skvelým darčekom pre vaše deti, rodičov či starých rodičov. Tak prečo neobdarovať svojich blízkych niečím originálnym a jedinečným?

Neváhajte a vyberte si zo širokej ponuky potlačí, ktoré vyjadria vašu osobnosť a záujmy! S oblečením  „RANGER“ budete vždy v štýle!


Značkové tielka RANGER, s potlačou v rôznych farbách a s rôznymi motívmi.
Možnosť zaslať k potlačeniu aj vlastné foto, grafiku, či text! Tlačíme tielka, tričká, mikiny pre turistov, poľovníkov, rybárov, rodiny, motocyklové kluby, cyklistov, športovcov a iných.

 

Vyjadrite svoj štýl s originálnymi výrobkami, či darčekmi „RANGER“!

Ak Vás naša ponuka na nami vyrábané a predávané   „Tielka, tričká a mikiny“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Tielka, tričká a mikiny“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Rozvíjajte jemnú motoriku svojho dieťaťa pre neho zábavným spôsobom!

06.05.2024

Áno, pri kúpe stavebnice, môžu pomôcť aj starí rodičia. Prispejú tým nielen k edukačnej výchove svojho vnuka zábavnou a nevtieravou formou, ale prirodzeným spôsobom prispievajú i k rozvoju jemnej motoriky dieťaťa! Vitajte v svete zábavy a vzdelania! Ak hľadáte vhodnú hračku, ktorá nielen zabaví vaše dieťa, ale zároveň rozvíja jeho zručnosti a fantáziu, ste [...]

Nechajte svoje dieťa vybudovať si jeho vlastný svet!

04.05.2024

Hračka, ktorá rozvíja detskú fantáziu a zručnosť! Vitajte v našom blogu, kde sa pozrieme na jednu z najzábavnejších hračiek pre malých staviteľov – RC buldozér s diaľkovým ovládaním! Ak hľadáte hračku, ktorá rozvíja fantáziu, kreativitu a zároveň ponúka hodiny zábavy, ste na správnom mieste. Tento RC buldozér je nielen zábavný, ale aj neuveriteľne [...]

Uľavte si od bolesti driekovej chrbtice a to bez použitia syntetických liekov!

03.05.2024

Pomôžte svojej chrbtici a uľavte si od bolesti! Ak trpíte bolesťami driekovej chrbtice, určite viete, aké obmedzujúce a nepríjemné dokážu byť. Moderná medicína ponúka rôzne lieky na úľavu, ale ak preferujete prirodzený prístup bez chémie, tradičná čínska medicína môže byť pre vás tou správnou voľbou. Od staroveku sa používala na zmierňovanie bolestí a [...]

autobus

Na diaľnici R1 sa prevrátil autobus, ktorý ťahala odťahová služba

06.05.2024 16:17

Prejazdný je len jeden jazdný pruh.

Maroš Žilinka

Žilinka rázne odmietol, že sa vyhol otázkam: Médiá ma neoslovili a zákon nepozná 'neformálnu debatu s opozíciou'

06.05.2024 16:13

Generálny prokurátor Maroš Žilinka sa ohradil voči článku v denníku Sme, že sa "vyhol otázkam poslancov aj médií".

Hlinkova garda, Hlinkova mládež

Na jarmoku predával drevené srdcia s heslami Hlinkovej gardy. Muža obžalovali z extrémizmu

06.05.2024 15:25

Obvinený navyše na facebooku šíril rôzne extrémistické materiály obsahujúce heslá potláčajúce ľudské práva a slobody.

pas, cestovanie, cestovný pas, slovensko, slovený pas, peniaze, turistika, dovolenka, zahraničie, passport,

Žiadali ste o pas? Štát vám ho nedodá ani do 30 dní. Odporúča cestovať na občiansky preukaz

06.05.2024 15:00

Ministerstvo vnútra po nápore žiadostí zo začiatku roka stále nedokáže vo všetkých prípadoch dodržať lehotu.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 801
Celková čítanosť: 1084102x
Priemerná čítanosť článkov: 1353x

Autor blogu