Založ si blog

Ako získať lacné cigarety!

 

Poradíme Vám, ako pri cigaretách ušetriť značné finančné prostriedky!

V našej ponuke nájdete až 3 druhy elektrických plničiek cigariet!

V súčasnej dobe sú cigarety stále viac a viac takpovediac malým luxusom a to nie lacným. V dnešnej dobe však už existujú riešenia, ako túto situáciu riešiť a cigarety si svojpomocne vyrobiť za zlomok ceny. Elektrická plnička cigariet je tou správnou voľbou pre tých, ktorí chcú ušetriť finančné prostriedky, ale nechcú sa vzdať svojho obľúbeného zvyku.

Krátke video zobrazujúce prácu s plničkou si môžete pozrieť kliknutím na nižšie zobrazený obrázok.

Cena plničky je len 14 € !!!


Video k stroju na cigarety. Autor: Grand – MS, s.r.o.. Stroj si môžete zakúpiť v e-shope Tonery do tlačiarne.

Jednou z najväčších výhod použitia elektrickej plničky je jej dlhodobá úspora. Kým cena základných cigariet neustále stúpa, elektrická plnička vám umožňuje kontrolovať náklady a udržiavať ich na minimum. Ušetrené peniaze sa môžu rýchlo nazbierať a poskytnúť vám možnosť investovať ich do iných aspektov vášho života. V našej ponuke je viacero druhov elektrických, či manuálnych plničiek cigariet.

 

Ceny cigariet sa šplhajú stále vyššie a vyššie!

Ak Vás naša ponuka na „Elektrický strojček na plnenie cigariet zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok tonerovej kazety kompatibilnej s „Elektrický strojček na plnenie cigariet a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


Prírodná medicína, bez chémie zo Spektrum Shopu, ktorú nájdete na:
www.spektrumshop.sk

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, má už 20 ročnú tradíciu!
Nájdete v ňom všetko pre vaše tlačiarne a to od kaziet pre atramentové tlačiarne, cez laserové tlačiarne až po foto papier, či struny pre 3D tlač. A to všetko vo vysokej kvalite a prijateľnej cene!
Nájdete nás na : www.tonerydotlaciarne.sk


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.


Prekrásne dekorácie rôzneho druhu, vrátane dekorácií vyrobených podľa vašej objednávky nájdete na našom e-shope:
www.dekoraciesk.sk

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Personalizovaná 3D lampa – perfektný darček pre vašich blízkych!

21.05.2024

Magická 3D lampa s diaľkovým ovládaním pre deti aj dospelých! Predstavujeme vám modernú a krásnu 3D dotykovú lampu s diaľkovým ovládaním, ktorá je ideálna nielen pre detské izby, ale aj pre spálne či ako dekorácia do vašej obývačky. Naše 3D lampy sú dostupné v rôznych motívoch, ktoré potešia každého – od zvieratiek, cez športy, automobily, motocykle, až po iné [...]

Rozvíjajte prirodzenú zvedavosť a šikovnosť svojich detí hravým spôsobom!

20.05.2024

Zábava a vzdelanie v jednom! V dnešnej dobe je dôležité podporovať prirodzenú zvedavosť a vzdelávanie detí. Detský mikroskop s až 1200-násobným zväčšením je perfektným nástrojom na kombináciu zábavy a vzdelávania. Tento produkt je určený nielen na zábavu, ale aj na rozvoj osobnosti detí, čím sa stáva nenahraditeľnou pomôckou. Tento mikroskop je ideálny pre [...]

Buďte pripravení a chráňte to najcennejšie – svoj život a životy svojich blízkych!

18.05.2024

Ak Ste vodič motorového vozidla tak tento malý nástroj, by nemal chýbať vo vašom automobile! V dnešnom svete je bezpečnosť na cestách prioritou pre každého vodiča. Nikdy neviete, kedy sa môžete ocitnúť v núdzovej situácii, kde bude rozhodovať každá sekunda. Preto je dôležité byť pripravený a mať po ruke záchranný nástroj na odstránenie prerezanie pásov a [...]

trump

Trump v newyorskom procese ako svedok obhajoby nevypovedal, súd sa blíži ku koncu

21.05.2024 23:42

Exprezident čelí obžalobe, že sfalšoval tri desiatky finančných dokumentov s cieľom zakryť platbu pornoherečke. Ide o jednu zo štyroch obžalôb.

alkohol, metanolová kauza

Distribútor z metanolovej kauzy je na slobode, odpykal si väčšinu trestu

21.05.2024 23:13

Jiří Vacula v roku 2012 v Česku distribuoval smrtiaci metanol.

Maďarsko Dunaj čln

Po nezvestných po zrážke lodí na Dunaji pátra 95 ľudí s 25 plavidlami

21.05.2024 21:07

Tragická zrážka motorového člna s loďou si v sobotu vyžiadala najmenej dve obete.

SR NRSR 12. schôdza zasadnutie BAX

Upokojiť atmosféru a neeskalovať! Aká je cesta k zmiereniu po atentáte?

21.05.2024 19:00

Zhodne odsudzujeme tých, ktorí cez atentát mobilizujú proti druhému táboru, či tých, ktorí ho ticho schvaľujú. Nájdeme (ďalšie) riešenia? Zapojte sa do pokračovania diskusie!

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 814
Celková čítanosť: 1104866x
Priemerná čítanosť článkov: 1357x

Autor blogu