Založ si blog

Uľavte si od bolesti driekovej chrbtice a to bez použitia syntetických liekov!

 

Pomôžte svojej chrbtici a uľavte si od bolesti!

Ak trpíte bolesťami driekovej chrbtice, určite viete, aké obmedzujúce a nepríjemné dokážu byť. Moderná medicína ponúka rôzne lieky na úľavu, ale ak preferujete prirodzený prístup bez chémie, tradičná čínska medicína môže byť pre vás tou správnou voľbou. Od staroveku sa používala na zmierňovanie bolestí a liečbu rôznych ochorení. Na rozdiel od syntetických liekov je založená na prírodnej báze a využíva liečivé účinky rastlinných výťažkov.

Čínska medicína je známa svojimi účinnými prístupmi k liečbe bolesti, či už ide o namáhanie svalov, bolesti krku, chrbta, lakťa alebo iných častí tela. Okrem toho je účinná aj pri reumatickej artritíde a bolestiach kolenných a ramenných kĺbov. Čínska medicína dokáže tiež pomôcť pri stuhnutej ramene, svalových napätiach, vyvrtnutiach, natiahnutiach, modrinách a opuchoch.

Ak hľadáte prirodzenú alternatívu k liekom plným chémie, čínska medicína je skvelou voľbou. Je to bezpečný a účinný spôsob, ako zmierniť bolesť a zlepšiť svoj zdravotný stav. Navštívte nás a objavte úľavu, ktorú môžete dosiahnuť pomocou prírodných liečivých metód, ktoré sa osvedčili tisíckam ľudí po celom svete. Vaše telo si zaslúži najlepšiu starostlivosť, a čínska medicína je jedným z najstarších a najspoľahlivejších spôsobov, ako mu ju poskytnúť.

 


Náplasti na bolesť driekovej chrbtice.

Vaša prirodzená cesta k úľave od bolesti!

Ak Vás naša ponuka   „Náplastí na boľavú chrbticu – Prírodná palina“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Náplastí na boľavú chrbticu – Prírodná palina“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Vytvorte si jedinečné spomienky, ktoré spravia radosť nielen Vám, ale i vašim blízkym!

26.06.2024

Šálky so spomienkami pre deti i dospelých! Predstavujeme vám našu najnovšiu kolekciu šálok s prekrásnymi vzormi, ktoré sú navrhnuté tak, aby potešili nielen deti, ale aj dospelých. Tieto šálky sú jedinečné svojou možnosťou personalizácie podľa vašich želaní. To značí, že na šálkach môžu byť i vami zaslané fotografie. Namiesto detských motívov môžu [...]

Pripravení na dovolenku? RANGER® má pre vás to správne!

25.06.2024

Vstúpte do leta s pohodlnými a štýlovými tričkami RANGER®“! Leto je tu a s ním aj čas na dovolenky a voľnočasové aktivity. Ak hľadáte pohodlné, štýlové a kvalitné oblečenie, tričká, tielka a mikiny RANGER® sú presne pre vás. Tieto kúsky sú ideálne nielen na bežné nosenie, športovcov, ale aj na aktivity vo voľnom čase. Tričká RANGER® sú [...]

Zabezpečte si bohatú úrodu s našimi záhradníckymi nožnicami na štepenie a strihanie!

24.06.2024

Nožnice, ktoré nesmú chýbať vo vašej záhrade! V dnešnej dobe sa každému záhradníkovi hodí mať univerzálne náradie, ktoré dokáže nielen strihať, ale aj štepiť rastliny. Naše špeciálne záhradnícke nožnice na štepenie a strihanie sú ideálnym riešením pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť prácu v záhrade a dosiahnuť profesionálne výsledky. Nožnice [...]

Rutte, Stoltenberg

NATO má nového šéfa. Mark Rutte povedie alianciu, rozhodli členské krajiny

26.06.2024 10:32

Novým generálnym tajomníkom Severoatlantickej aliancie bude doterajší holandský premiér Mark Rutte.

Bernadett, Fanni, levandule, Hubovo

Fialové „more“ púta ľudí už z diaľky. Môžu v ňom relaxovať, piknikovať a odniesť si voňavý úlovok

26.06.2024 10:30

Nádhernú vôňu z levanduľovej farmy v dedinke Hubovo cítiť v celom jej okolí. Už len to a samotný pohľad na sýtu fialovú farbu týchto byliniek pôsobia relaxačne.

Peter Pellegrini prvá zahraničná návšteva, Petr Pavel

Pavel prijal na Pražskom hrade Pellegriniho. Uctil si obete masovej streľby na fakulte

26.06.2024 10:21

V zahranično-politickej oblasti budú témami rokovania nadchádzajúci summit NATO vo Washingtone, spolupráca pri zaisťovaní obrany, ruská agresia proti Ukrajine.

Richard Raši

Raši: Hlas sa nevzdá postu predsedu parlamentu ani s ním nebude obchodovať

26.06.2024 10:15

Podľa lídra SNS treba v koalícii diskutovať o koaličnej zmluve alebo o fungovaní koalície.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 835
Celková čítanosť: 1138328x
Priemerná čítanosť článkov: 1363x

Autor blogu