Založ si blog

Tip pre rodičov a starých rodičov!

 

Stavebnica ktorú nekúpite na každom rohu!

Stavebnica ktorá nielen zabáva, ale i učí!

Stavebnica ktorá je výnimočná!

Ak hľadáte stavebnicu, ktorá vás ohromí svojou veľkoleposťou a detailnosťou, nemusíte hľadať ďalej! Predstavujeme vám našu veľkolepú stavebnicu „Veľký nakladač s prívesom“ – skutočné majstrovské dielo, ktoré zaujme každého malého staviteľa a nadšenca pre stavebné hračky!

Sada obsahuje neuveriteľných 1535 kúskov, z ktorých môžete zostaviť impozantný ťahač s prívesom. A čo je najlepšie, je vyrobená z vysokokvalitných materiálov ABS, čo zabezpečuje jej odolnosť a trvanlivosť, takže sa môžete tešiť na hodiny kreatívnej zábavy a stavby bez obáv o poškodenie.

Stavebnica je veľkolepá nielen z dôvodu, že je detailne prepracovaná a jej dĺžka je po zložení viac ako pol metra, ale i z dôvodu, že obsahuje množstvo rôznych prvkov, ktoré rozvíjajú detskú predstavivosť a zručnosť. Výnimočnou je i skutočnosť, že stavebnica obsahuje až 6 rôznych postavičiek, ktoré je vo vzťahu k stavebnici možné rôzne kombinovať.

Okrem toho, bloky stavebnice nie sú len obyčajné kúsky – pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, ako aj priestorové povedomie vašich detí. A s obrázkovým návodom priloženým v balení bude stavba ešte jednoduchšia a zábavnejšia!

Táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého malého staviteľa alebo zberateľa modelov a určite z nej bude nadšený každý chlapec! Takže neváhajte a doprajte svojmu dieťaťu skvelý zážitok s našou veľkolepou stavebnicou „Veľký nakladač s prívesom“!

Niet pochýb, že každý chlapec, ktorý dostane takúto stavebnicu bude mať radosť a bude za stavebnicu vďačný.

 


Predáva Grand – MS, s.r.o., cez svoje e-shopy:
„Tonery do tlačiarne“ – „Spektrum Shop“, „Buď Fit“ a „Kúpto Sk“.

 

Veľkolepá stavebnica, ktorá zabáva a učí!

Ak Vás naša ponuka na  „Stavebnice veľkého nakladača s prívesom“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Stavebnica veľkého nakladača s prívesom“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Pripravení na dovolenku? RANGER® má pre vás to správne!

25.06.2024

Vstúpte do leta s pohodlnými a štýlovými tričkami RANGER®“! Leto je tu a s ním aj čas na dovolenky a voľnočasové aktivity. Ak hľadáte pohodlné, štýlové a kvalitné oblečenie, tričká, tielka a mikiny RANGER® sú presne pre vás. Tieto kúsky sú ideálne nielen na bežné nosenie, športovcov, ale aj na aktivity vo voľnom čase. Tričká RANGER® sú [...]

Zabezpečte si bohatú úrodu s našimi záhradníckymi nožnicami na štepenie a strihanie!

24.06.2024

Nožnice, ktoré nesmú chýbať vo vašej záhrade! V dnešnej dobe sa každému záhradníkovi hodí mať univerzálne náradie, ktoré dokáže nielen strihať, ale aj štepiť rastliny. Naše špeciálne záhradnícke nožnice na štepenie a strihanie sú ideálnym riešením pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť prácu v záhrade a dosiahnuť profesionálne výsledky. Nožnice [...]

Rozžiarená detská izba, spálňa, či iný priestor – Radosť v detských očiach!

22.06.2024

Objavte kúzlo 3D dotykových lámp s diaľkovým ovládaním! Máte radi, keď váš priestor vyzerá útulne a nebránite sa niečomu novému? Ak áno, 3D dotykové lampy s diaľkovým ovládaním sú tým pravým riešením pre vás. Tieto roztomilé lampy sú ideálne do spálne, detskej izby alebo ako štýlová dekorácia, ktorá očarí každého návštevníka. Jedným z [...]

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 834
Celková čítanosť: 1137990x
Priemerná čítanosť článkov: 1364x

Autor blogu