Založ si blog

S GPS lokátorom GF-07, nemusíte mať starosť o blízkych, či svoje cennosti!

 

GPS lokátor  GF-07sa postará nielen o bezpečnosť vašich blízkych, ale Vám dopraje aj pocit spokojnosti, že je všetko v poriadku!

S malým, avšak výkonným GPS lokátorom GF-07 môžete mať istotu, že vaše cennosti budú vždy pod kontrolou, či ste doma alebo na cestách. Jeho jedinečné magnetické prevedenie umožňuje jednoduché upevnenie na akýkoľvek kovový predmet, čím sa dá skvele skryť a zostane neviditeľný. Monitorovanie vašich cenností, zvierat a blízkych je teraz jednoduché ako nikdy predtým. Stačí si len stiahnuť bezplatnú aplikáciu na váš mobil, tablet alebo PC a máte všetko pod kontrolou.

Sledujte svoje vozidlá, motocykle, domácich miláčikov, deti, starších členov rodiny, majetok a ďalšie v reálnom čase, kdekoľvek sa nachádzajú. GPS lokátor GF-07 je vybavený nabíjateľnou batériou, ktorá vydrží až 180 dní po jednom nabití, čo zaručuje dlhodobú a spoľahlivú ochranu vašich cenností. Naviac prostredníctvom daného lokátora môžete sledovať nielen polohu objektu, ale môžete aj počúvať reč, či iné zvuky v okolí lokátora.

Monitorovanie je prevádzané zdarma, bez ďalších poplatkov za danú službu. Vykonáva ho len vami zakúpený lokátor a výsledky s zobrazujú na bezplatnej mobilnej aplikácii!


GPS monitorovacie zariadenie.

Nenechajte si ujsť žiadnu dôležitú udalosť. S GPS lokátorom máte všetko pod kontrolou a môžete si užívať pokojný spánok bez obáv, že sa vašim blízkym niečo stalo, prípadne že váš majetok je v ohrození. Lokátor GF-07prináša moderné riešenie pre bezpečnosť vašich blízkych a cenností, a to všetko v kompaktnom a nenápadnom prevedení.

Pre jednoduchú obsluhu a prehľadnosť je monitorovanie prevádzané zdarma, bez ďalších poplatkov za danú službu. Stačí zakúpiť lokátor GF-07a výsledky sa zobrazujú na bezplatnej mobilnej aplikácii. Táto aplikácia je intuitívna a ľahko použiteľná, čo vám umožní sledovať všetky dôležité informácie na dosah ruky. Lokátor GF-07je skutočným strážcom vašej bezpečnosti a pohodlia, ktorý vám poskytne pokoj a istotu, že máte všetko pod kontrolou.

Je ideálnym riešením nielen pre domácnosti, ale aj pre firmy, ktoré potrebujú mať prehľad o svojom majetku a zamestnancoch. So spoľahlivou technológiou GPS a dlhodobou výdržou batérie je tento lokátor skvelou voľbou pre každého, kto si cení bezpečnosť a pokoj. Investujte do GPS lokátora GF-07a získajte kontrolu nad vašimi cennosťami a blízkymi, kdekoľvek sa nachádzajú.

 

S GPS lokátorom máte bezpečnosť na dosah ruky!

Ak Vás naša ponuka na „GPS lokátor GF-07 zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok tonerovej kazety kompatibilnej s „GPS lokátor GF-07 a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************

 


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

 

Rozžiarená detská izba, spálňa, či iný priestor – Radosť v detských očiach!

22.06.2024

Objavte kúzlo 3D dotykových lámp s diaľkovým ovládaním! Máte radi, keď váš priestor vyzerá útulne a nebránite sa niečomu novému? Ak áno, 3D dotykové lampy s diaľkovým ovládaním sú tým pravým riešením pre vás. Tieto roztomilé lampy sú ideálne do spálne, detskej izby alebo ako štýlová dekorácia, ktorá očarí každého návštevníka. Jedným z [...]

Liečivé rastlinné výťažky – Efektívna úľava od bolesti bez použitia chémie!

21.06.2024

Úľava od bolesti prirodzeným spôsobom – Bez vedľajších účinkov! Bolesť chrbtice, krku, ramena, či kolena môže byť veľmi nepríjemná, najmä pre starších a chorých ľudí. Mnoho z nás hľadá spôsoby, ako si uľaviť bez použitia chemických liekov. Starodávna čínska medicína ponúka účinné riešenia, ktoré využívajú liečivé účinky rastlinných [...]

Najlepšie Miesto na Nákup Cenovo Výhodných Kaziet pre Tlačiarne!

20.06.2024

Máte doma, či na firme tlačiareň a chcete rádovo ušetriť? Neuveriteľná úspora! Bez tlačiarne sa dnes už prakticky nedá existovať. Potrebujú ju tak deti, ako i dospelí, či aktívny seniori. To už ani nehovorím o živnostníkoch, či firmách, kde je skutočne nepostrádateľná. Prakticky každý spotrebiteľ vie, že najväčšou položkou nie je nákup tlačiarne, ale [...]

ATACMS, rakety

Západné zbrane zmenili hru: Ukrajinci zatlačili Rusov. Uvoľnite nám ruky, vďaka ATACMS vyhráme, odkazujú z frontu

23.06.2024 00:00

Vojenskí velitelia volajú po zrušení obmedzení pre strely dlhého doletu.

potopenie, utopenie, plávanie, smrť, more, voda, ruka

V rybníku pri Hrušove sa topila dvojica, ženu vytiahli, muža sa nepodarilo zachrániť. Zrejme účinkoval alkohol

22.06.2024 20:44

Na miesto prišli aj hasiči - potápači z Rimavskej Soboty.

USS Theodore Roosevelt

Americká lietadlová loď priplávala do Soulu na trojstranné vojenské cvičenie

22.06.2024 19:45

Japonskom zintenzívnilo vojenský výcvik po tom, čo Rusko podpísalo zmluvu o strategickom partnerstve s KĽDR.

Nigel Farage

Farage: Putinovu inváziu vyprovokovali EÚ a NATO. Hanebný krčmový povaľač, nešetrili ho kritici

22.06.2024 17:20

Šéf pravicovo populistickej strany Reform UK zožal kritiku naprieč politickým spektrom.

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 832
Celková čítanosť: 1135102x
Priemerná čítanosť článkov: 1364x

Autor blogu