Založ si blog

Ako jednoducho zistíte, či voda vo vašej studni, bazéne, kotle, či akváriu, je čistá a kvalitná?

 

Už nemusíte vyhľadávať laboratóriá, či testovať vodu papierikmi!

Digitálny tester vody je nenahraditeľným pomocníkom pre všetkých, ktorí dbajú o kvalitu a čistotu vody. Tento šikovný prístroj dokáže merať až tri veličiny: pH, TDS (Total Dissolved Solids) a teplotu vody, čo ho robí ideálnym pre široké spektrum použitia.

Tento tester je vhodný na meranie čistoty a kvality vody v studniach, bazénoch, akváriách, laboratóriách, nádržiach, kotloch a mnohých iných prípadoch. Jeho presnosť je zaistená pokročilou technológiou s mikroprocesorom, čo zaručuje spoľahlivé výsledky pri každom meraní.

S veľkým a dobre čitateľným displejom s podsvietením je používanie digitálneho testera vody jednoduché a prehľadné. Má tvar digitálneho pera, čo z neho robí kompaktný a ľahko prenosný nástroj. Jeho meracie rozsahy sú pH: 0,00-14,00 pH; TDS: 0-19990 ppm, a teploty 0,1-60,0℃; 32,0-140,0°F. Rozlíšenie je 0,01 pH; 1 ppm; 0,1 °C; 0,1 degF a presnosť pH: +/-0,01 pH; TDS: +/-2 %; Teplota: 0,5 ℃.

Jednou z jeho výhod je aj trojbodová automatická kalibrácia (6,86 & 4,00 & 9,18 pH) a automatické vypnutie po 5 minútach nečinnosti, čo šetrí batérie. Batérie, ktoré tester používa, sú 3 * 1,5 V gombíkové batérie LR44.

Ide o malú a lacnú pomôcku, ktorá by mala byť súčasťou každej domácnosti a pracoviska.

Digitálny tester vody je cenovo dostupný nástroj, ktorý výrazne zjednodušuje kontrolu kvality vody. Je to investícia, ktorá sa oplatí, pretože vám poskytuje presné informácie o stave vody ktorú užívate, alebo sa nachádza vo vašom okolí. Uistite sa, že voda, ktorú používate, je čistá a bezpečná pre vás a vašu rodinu. S digitálnym testerom vody to dokážete rýchlo a jednoducho.


PH tester vody.

 


PH tester vody.

 

Meranie vody nebolo nikdy jednoduhšie!

Ak Vás naša ponuka   „Digitálneho testeru vody“  zaujala, uvedený produkt a množstvo iných zaujímavých druhov tovaru si môžete zakúpiť prostredníctvom spoločnosti Grand – MS, s.r.o., ktorá  má v predaji rôznych výrobkov už 20 ročnú tradíciu Stačí kliknúť na hore zobrazený obrázok „Digitálneho testeru vody“  a  vybraný tovar si môžete kúpiť v niektorom z našich nižšie uvedených e-shopov.

 

*********************************************************************

Zároveň Vás pozývame na návštevu nášho novo pripravovaného e-shopu

  „Kupuj Sk“, ktorý doplnil naše 4 staršie e-shopy!

Aj keď ho ešte len začíname plniť tovarom, budeme radi ak sa doň pozriete!

 

*********************************************************************


E-shop „TONERY DO TLAČIARNE““, s 20 ročnou tradíciou!
Ako priamy dovozca tovaru pre tlačiarne ponúka komplexný sortiment spotrebného materiálu ako pre „ATRAMENTOVÉ“, tak i „TONEROVÉ“ tlačiarne, vrátane foto papieru, strún pre 3D tlač.
V ponuke sú len kvalitný a cenovo prístupný tovar!


E-shop SPEKTRUM SHOP.
Je zameraný na pomoc pri bolestiach chrbtice, kĺbov, končatín, prechladnutí, nespavosti, prostate, hučaní v ušiach, ale i množstve iných problémov.
Ním predávané prípravky nevyužívajú chémiu, ale len liečivú silu prírodných rastlín z Ázie!


E-shop „BUĎ FIT“.
Je zameraný na drobné športové pomôcky a výrobu (potlač) tričiek, tielok, mikín, čiapok, pracovných odevov a obdobných vecí. Potlačíme všetko. Vyberte si z našich výrobkov, prípadne pošlite vlastné foto, či návrh.

 

 

 

 

 

 

Za spoločnosť Grand – MS, s.r.o.

                                                                                                                                                                                                                                                                                             PhDr. Michal Hudák   

    

Najlepšie Miesto na Nákup Cenovo Výhodných Kaziet pre Tlačiarne!

20.06.2024

Máte doma, či na firme tlačiareň a chcete rádovo ušetriť? Neuveriteľná úspora! Bez tlačiarne sa dnes už prakticky nedá existovať. Potrebujú ju tak deti, ako i dospelí, či aktívny seniori. To už ani nehovorím o živnostníkoch, či firmách, kde je skutočne nepostrádateľná. Prakticky každý spotrebiteľ vie, že najväčšou položkou nie je nákup tlačiarne, ale [...]

Kvalitné riešenie pre vaše automobily, motocykle, stroje, vlečky, výťahy, rozvádzače, rozvody, či iné zariadenia!

19.06.2024

Efektívna identifikácia vašich zariadení! Identifikačné štítky sú neoddeliteľnou súčasťou každej firmy, ktorá dbá na poriadok a bezpečnosť svojich zariadení. Avšak veľmi dôležité môžu byť aj pre majiteľov motorových vozidiel a to od automobilov, cez motorky až po rôzne bagre, či iné mechanizmy. Ponúkame kvalitnú „výrobu kovových a plastových [...]

Tak pre MLADÝCH, ako i STARŠÍCH – štýl a pohodlie pre vaše voľné chvíle!

18.06.2024

Pohodlné a štýlové oblečenie pre každú príležitosť! Leto je tu a s ním aj čas na dovolenky a voľnočasové aktivity. Chcete byť štýloví a zároveň sa cítiť pohodlne? Oblečenie značky RANGER® je pre vás tou správnou voľbou. Naše športové tričká, tielka a mikiny sú určené nielen pre turistov, rybárov, poľovníkov, športovcov, školákov, dôchodcov, ale [...]

handlová, fico, atentát

Vyšetrovanie atentátu na Fica: Aký je posun? Prvé závery by mohli byť známe koncom leta, Cintulu posudzujú psychiatri

21.06.2024 07:00

Po embargu na informovanie prestali o prípade podrobne hovoriť aj ministri. Opozícia však kritizuje úniky či tvrdenia o jasnom motíve napriek tomu, že závery vyšetrovania ešte nepoznáme.

malvér, vírus, malware, malver, antivirus, trojsky kon, pocitac,

USA zakazujú ruskej firme Kaspersky Lab predaj antivírusového softvéru

21.06.2024 06:27

Ministerstvo obchodu svoje rozhodnutie odôvodnilo obavami o národnú bezpečnosť.

Kalifornia streľba usa

Počas sviatku pripomínajúceho koniec otroctva v USA bolo postrelených 15 ľudí

21.06.2024 06:20

Násilie vypuklo večer pri jazere Merritt počas akcie, na ktorej sa zúčastnilo až 5000 ľudí a ktorá bola inak pokojná,

hudak

Spoločnosť Grand – MS, s.r.o., pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov. Jej činnosť je zameraná na 5 hlavných oblasti. Prvou, je dovoz a predaj spotrebného materiálu pre tlačiarne. Druhou, je dovoz a predaj rôznych druhov tovaru. Treťou, je dovoz a predaj prípravkov starej tradičnej čínskej medicíny, vyrobených z liečivých rastlín rastúcich v Ázii. Štvrtou, je výroba a predaj potlačených tričiek, tielok, a iných častí odevu, vrátane pracovných odevov. Poslednou oblasťou je ponuka služieb v oblasti kancelárskych, grafických, reklamných a obdobných činností.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 830
Celková čítanosť: 1133163x
Priemerná čítanosť článkov: 1365x

Autor blogu